jA W SWOIM GG NIE moge wejść do archiwum nie wiem dlaczego i nie wiem dlaczego a chyba nikomu nie musze mówić jakie to jest ważne POMOCY!!
eloelo da się jakoś przywrócić rozmowy z archiwum gg jak skasowałem?
nie chcą mi się wyświetlać żadne emotikony, pusta plansza. Nie pomogła reinstalacja , mam gg 6.0 POMOCY!
A w katalogu: C:\Program Files\Gadu-Gadu\emots są foldery 1 i2 a w nich emoty?? :?
tak są
już są , ściągnełam instalkę z innej strony i są
Moje spostrzeżenia (winXP):
Po reinstalce na “świeżym” xp działa wszystko;
Instaluję choćby jedną aktualizacje - zawiesza się;
Instaluje wszystkie aktualizacje - chodzi
Pozdrawiam
A ja mam taki problem :
Słyszałem że jest program umożliwiający podgląd archiwum GG z innego komputera podczas rozmowy!
Kurna chata! czy ktoś tu wogóle zagląda?? :shock:
Zagląda.
Usunąć archiwum. Najlepsza rada. Myślę że nie masz się czego obawiać. Podgląd archiwum jak sam wiesz jest możliwy nawet jak masz założone hasło. Jak masz NIS to powinno ci wystarczyć. 8)
Kiedy będzie gg 7.0 ? :roll:
Nic nie słychać w sieci na ten temat. :?
szukam skóry do gg z Harrym Potterem, ](*,)
Po zgłębieniu się we wszystkie problemy zawarte w tym temacie utwierdziłem się tylko w przekonaniu , że GG to kiepściutki komunikator i w dalszym ciągu nie mogę zrozumieć ludzi , którym sprawia on ciągłe problemy a jednak… dalej go używają(nie mogę tego zrozumieć) Przecierz jest wiele komunikatorów ,które nie sprawiają problemów , ja osobiście używam Skypa od dość dawna i nie miałem z nim najmniejszego problemu.Ludziska komunikator to narzędzie , które ma uprzyjemniać życie a nie je uprzykrzać . Technika idzie do przodu i jeśli nie będziemy z nią na bieżąco to zostaniemy z tyłu!
Skype jest komunikatorem głównie mającym zastosowanie komunikatora głosowego, GG jest głównie komunikatorem tekstowym.
Ale popieram Gregor, masz racjęna całej linii. Już kilka razy wyrażałem swą opinię na ten temat.
Sorry za OT…
Oj boczi chyba się troszeczkę pomyliłeś , gdzie jest napisane,że służy tylko do komunikacji głosowej , przecież posiada możliwość wysyłania widomości tekstowych , plików do 2 giga , tworzenie konferencji.Cóż więcej potrzeba.Ja Skypem komunikuję sie głównie głosowo , aczkolwiek mam kilku znajomych z którymi piszę poprzez ten program.Dlatego dziwię się , że Ludziska ciągle mają problemy ale dalej walczą z GG , a zapominją o programach , które posiadają takie same funkcje a są o niebo stabilniejsze i bezproblemowe(oczywiście nie chodzi mi tylko o Skypa). POZDRAWIAM!
Też używałem gg, ale po tych kłopotach jakie z nim mialem i ile ludziom (Szczególnie lazikar-owi ) zawracałem przez to głowy zmieniłem na tlen + skype. Wiadomo, że nie każdemu podoba się skype lub tlen -można skorzystać przecież ICQ, lub mirandy, jeżeli jesteście jednak fanami gg to się musicie męczyć. Widac, że producenci tegoż komunikatora nie naprawili nawet błędu z uruchamianiem pod xp (Słychać o tym od pół roku … ), wersje wychodzą po roku (mam na myśli prześcia typu np. 5.xx - 6.xx), a nowe wersje nic nowego nie przynoszą … Czyli jaki wniosek ?
Inny komunikator lub poczekajmy na wersję 7.0 - może coś wniesie …
Mam pewien problem z gg pod Windowsa XP, a mianowicie:
Komunikator się normalnie otwiera tylko, że kiedy chcę coś do kogoś napisać to wyskakuje okienko “error 7”. Tak samo jest kiedy ktoś napisze jakąś wiadomość do mnie.
A masz najnowsze GG. Ten problem został poprawiony.
Tak mam wersje 6.0 i mam taki problem
Ściagnij najnowszą wersję z http://www.gadu-gadu.pl/ lub z Vortalu
Pomimo iż pisze tak 6.0 jest to dokładnie wersja 6.0.150, czyli jest troszkę nowsza. Wypróbuj ją