Gadu gadu 6 ale bulid ???
Najlepiej ściągnij najnowszą z
Aaa.
Dobra, zobacze czy to coś da
Dosyc dlugo sie wstrzymywalem, ALE DOSYC TEGO
Win XP Pro, startuje i wlacza mi sie zarowno zwykłe gg (6.0 build 134) jak i power project 1,65 little i nie moge tego rozdzielic niczym
Czytalem kiedys taki post na tym vortalu ale za nic nie moge go znalezc, w autostarcie ustawiam zeby wlaczal mi sie tylko power project a wlacza sie tesh gg po 2 wlaczeniu komputera… przeciez co chwile nie bede zmienial opcji w startup managerze
Co robic ?? Czy jest to bald gg pod system WIN XP ??
Musisz w ustawieniach gg skasować opcje uruchamiania przy starcie. nie ma innego wyjścia a przynajmnie ja takowego nie znam
Włączają Ci się razem ?
Wejdź w gadu-gad/ustawienia/uruchamiaj gg przy starcie systemu - odznacz to.
Wejdź na powr project - wejdź na właściwości wytyczki - zaznacz pole uruchamiaj przy starcie windowsa …
Mam dokladnie tak zrobione jak Raq napisal od dlugiego czasu, a i tak nie dziala uruchamianie jedynie power projecta ;/
Może masz zainstalowany jakiś program tupu startup … tam jeszcze zobacz
Owszem mam tak jak pisalem wczesniej… startup manager, w ktorym jest napisane ze uruchamiany proces to jedynie power project/tray i .exe (2 pozycje) ale po 2 wlaczeniu komputera pcha mi sie zwykle gady 6.0 :-x
Wlasnie dlatego zdecydowalem sie napisac ten post
Ma ktos jakies inne propozycje ?? Jestem zdruzgotany i nie mam juz wiecej pomyslow na to oprocz tego co mi podaliscie wiecej nic nie robilem wiec kazda propozycja bedzie mile przeze mnie widziana 8)
Problem jest taki : GG ma reklamy i po nacisnieciu ich wlącza sie IE mam jako domysla przegladarke ustawiona Mozille FF. Ale gdy klikne na reklame wlacza sie ten IE ( IE spsuł mi sie i blokuje sie gdy do niego wchodze) Co zrobic zeby reklamy otwierala mozilla ?
Nie zrobisz tego niestety. GG otwiera zawsze IE.
Mam malutki problem z GG. Mianowicie chodzi o to, że gdy kliknę:
To czy można coś zrobić by zamiast ikonek był podgląd obrazka :?:
P.S. Image ze strony Pawka
Widok Menu>>miniatury. Niestety za każdym razem musisz powtarzać.
Nowe Gadu Gadu bulid 153
Tak często omawiany w w pytaniach na forum problem otwierania linków w innej przeglądarce jest już dostępny.
Zmiany:
Dodano otwieranie linków w domyślnych przeglądarkach internetowych (nareszcie, na tak prostą a zarazem ważną rzecz przyszło nam czekać pare lat)- Poprawiono zmienianie profili użytkowników
Poprawiono wyświetlanie wiadomości graficznych
A możesz dokładniej powiedzieć na czym polega ta poprawka bo nie bardzo rozumiem
Jak ktoś przysłał ci linka na GG to jak na niego kliknołeś to zawsze otwierała się strona w Internet Explorer. Teraz bedzie się otwierała w twojej domyślnej przeglądarce.
AAA :o :o :o :o
Nawet nie wiedziałem, bo używam Internet Explorer.
Ale dzięki za wyjaśnienia
Juz zwatpilem, widze ze nie da sie tego zrobic zeby wlaczal sie jedynie power project… coz za ironia… ;/
Mam zatem inne pytanie odnosnie gg:
Czy da sie to wylaczyc przy starcie “windy” bo kliknac .exe power projecta jest latwiej niz wylaczac 2 istniejace ikonki w tray’u i wlaczac .exe pp (1 do 3 z moich obliczen).
Probowalem to zrobic:
*w msconfig, odchaczylem gadu gadu i power projecta, nie wyszlo, wlaczalo sie caly czas,
*jak nie poskutkowalo odchaczylem w power project w zakladce PGG-config uruchamianie z windows i w gg60 zrobilem to samo, tylko oczywiscie w ustawieniach programu
*patrze-bez efektu, we wtyczce PGG-Config po ponownym uruchomieniu kompa zawsze jest znowu odhaczone uruchamiaj z windows…
*robilem wszystko to samo i jeszcze sprawdzalem w startup manager, ale nie bylo nic do usuniecia, czyli 0 procesow gg
A mimo wszystko nadal sie wlaczaja gg60 i PGG :-x
Z tej lokalizacji wywaliłeś skrót C:\Documents and Settings*****\Menu Start\Programy\Autostart
*****- Twoja nazwa konta.
Oczywiscie, sorki ze tego nie napisalem wczesniej :oops:
I wciaz wlaczaja sie oba progeramy, mimo iz nie powinno juz ich byc w autostarcie
Mam takie pytanko:
Czy można zrobić tak aby muj status gg takze byl wyswietlany innym uzytkownikom (chodzi mi o status niedostępny z opisem) po zamknięciu komputera ??