Można.
Prawoklik na ikonce w trayu ustaw status Kliknij niedostępny wpisz co chcesz i ok.
Można.
Prawoklik na ikonce w trayu ustaw status Kliknij niedostępny wpisz co chcesz i ok.
Można, dodatkowo, jak chcesz, możesz “odptaszyć” opcję Tylko dla znajomych , by osoby spoza Twej listy kontaktów widzieli Twój status.
Chłopaki nie rubcie ze mnie kompletnego idiote. Wiem, że moge se zmianiac statusy itd. Ale chodzi mi żeby był widoczny tan status po zamknięciu komputera. A mianowicie: gdy wpiszę swój opis i kliknę ZAMKNIJ gg. Będzie wtedy widoczny ten opis innym userom kiedy muj komp będzie w spoczynku ??
tak
bedzie widoczny ten status
Nie jak klikniesz zamknij gg tylko jak pisałem wyżej prawoklik na ikonce w trayu>> Ustaw opis>> zaznacz niedostępny wpisz Opis i kliknij Ok.
U mnie na niewidocznym też działa. Sprawdzałem klonem GG
Coś mi sie nie chce wierzyć ale dzięki za odpowiedzi. Spróbuje
Oczywiście ze na niewiedocznym tez działa. Jaki status ustawisz taki masz.
ja mam problema z gg…Otoz przestal mi sie przewijac tekst…tzn. jak ktos cos do mnie pisze to ja musze tym paskiem po prawej przewijac sobie w dol zeby to zobaczyc…o co chodzi??
Nie wiem
To się dzieje w oknie edycji ?
noo…podczas rozmowy…mi sie rozmowa w dol sama nie przewija jak ktos pisze i musze sam przewijac recznie
Moje gg nie przechodzi czasami po okresie bezczynnosci w stan “zaraz wracam”. Oczywiscie w ustawieniach mam wszystko zaznaczone. Szczególnnie zauważam to podczas pracy “w tle” emule. O co chodzi?
Hallo!
a mnie se tera nie chce uzytkownika zarejestrowac…znaczy robie nowego i wszystko wpisuje i pisze ze nie moze polaczyc z serwerem… rozbilem formata 10 minut temu
to pewnie problem z połączeniem …
pobrałeś najnowszą wersje ??
Tak mam wersje 6.0 154
A mozesz napisac jaki problem z połączeniem.
ejj mam neostrade…wlasnie formatnalem dysk…ale teraz juz jeszcze jeden problem mam z gg…wlaczam i mi sie pojawia caly pomaranczowy ekran gg …zadnego napisu…usuwalem i nagrywalem jeszcze raz in nic nie dalo …proboje z gg6.0
Nie bardzo rozumiem co tam ma być za napis?? Chodzi ci o kontakty??
Mam maly problem Nie moge odebrac zdjecia przez gg, mam ustawiony odbior na255KB, druga osoba również mimo to nie mogę odebrać on wysyla ale u mnie ono sie nie pojawia, może wie ktoś co zrobić?
A jesteście dostępni jak wysyłacie obrazki. Jak nie to zmieńcie na dostępny i wtedy prześlij obrazek.
Jesteśmy dostępni, mimo to obraz nie dochodzi :?