Problem z Komunikatorem internetowym - Zgłoś -

Moze powinieneś ściągnąć wersję Gadu-Gadu 6.0 build 154 jednym z błędów które poprawiono w tej wersji jest:

wyświetlanie wiadomości graficznych większych niż 100 KB

Teraz już w ogóle nie przechodzi mi w stan “zaraz wracam”. Proszę o pomoc! Ta funkcja akurat jest mi bardzo potrzebna.

Ja też miałem taką sytuację.Od partnera rozmowy otrzymywałem grafikę a On nie dostawał tej,którą ja wysyłałem.Też mieliśmy oboje ustawione wartości na 255 kb.Jakoś teraz nie miałem okazji w to się bawić ale chętnie dowiedział bym się co jest przyczyną tego błedu.Nie bardzo skłaniam się do tego aby przyczyną tego była np.starsza wersja GG,gdyż mam na bieżąco uaktualnianą wersję do najnowszej a jednak takie zdażenie miało miejce.

Pozdrowienia dla wszystkich ze Szczecina.

Tylko problem w tym ze 6.10.2004 zostało to naprawione w GG. :smiley:

Wszystko możliwe,że już bedzie wszystko o.k.Ja po 6.X nie wysyłałem jeszcze grafiki z GG.Najszybciej jak tylko to będzie możliwe sprawdzę i dam w tym tmacie odpowiedź.Dzięki za dobre wieści.

ten moj blad juz nie aktualny lazikar ale dzieki mimo wszystko…samo sie naprawilo…:D:D:D

witam a ja nie moge wysłac zadnego pliku ani rozmawiac głosowo najnowsz wersja GG

Jeżeli chcesz wysłać plik lub rozmawiać z kimś z poza swojej sieci to niestety nie jest to możliwe bo znajdujecie się za firewallem (Obydwoje). Spróbuj z k\imś z twojej sieci a nie będzie problemów. :smiley:

to jest neostrada ale jak ktos ma neostrade to tez sie nie da

dodam jeszcze ze znajomi bez zadnych problemów wysyłaja do mnie

System przesyłania plików w GG często szwankuje

Chyba bardzo rzadko działa. :smiley:

juz sporo znajomych namówiłem na skypa i tlen tam problemów prawie wcale pozdrawiam :wink:

a ci goście z gg to mają szajskie serwery … :frowning:

chciualbym zrobic wlasnego skina na gg ale takiego aby ten obrazek caly zwiekszac zmienijac i w ogole ;] tak jak jest t oz normalnym gg ze sobie sami ustalamy wielkosc szerokosc a w skinach ktre sciagam nie moge ustawic czy moze zmienic cos w plikach od skina ??

chodzi mi o skiny do gg chcialem sobie sciagnac skina do gg ale nie interesuja mnie bo nie mozna zmienic wielkosci takiego skina. np posdsawowe gg (skin np 3d) mozna poszerzyc wydluzyc itd. a np skiny z neta nie wszyztkie mozna czy sa jakies opcje do takich zabiegow aby skin sciagniety zostal wydluzony i poszerzony ??

Witam.

Co zrobić by po uruchomieniu komputera gg było w tray_u bo za każdym razem muszę od nowa go instalować by się pokazało. Sprawdzałem w reg cleaner i jest umieszczone w tray_u ale sie nie wyświetla.

Z góry dziękuję za pomoc.

windows xp pro. sp2

Ja mam problem z gadugadu, te sloneczk sa brzydkie :wink:

nie dalo by radu jakos zamienic ich np. na ziemniaki np.

zwykly ziemniak => dostepny, zaplesnialy = nie dostepny, ziemniaz z pedami => zaraz wracam :slight_smile:

Musisz pozmieniać odpowiednie pliki graficzne w C:\Program Files\Gadu-Gadu\skins . Najlepiej to poszukaj sobie skórki http://wiadomosc.info/ :smiley:

OT :arrow: KOSMOS