Albo wiesz co? Robimy z kolegą stronkę z poradami komputerowymi typu jak podkręcić procesor itp. Chcemy żeby układ był podobny jak na benchmark.pl czyli w tabach (które mamy już dzięki tobie). Jednak potrzebujemy jeszcze systemu newsów i coś żeby w tych tabach wyświetlało ostatnio dodane i najbardziej popularne.
Pisze to bo chcę wiedzieć co byś nam doradził pod względem technicznym i w ogóle. zawsze chcieliśmy mieć własną stronę www i teraz to spełniamy powoli.
Ostatnio dodane już masz, a popularne też masz w Joomla domyślnie. Jednak do lepszej prezentacji i hierarchizacji wiadomości używam tego komponentu http://extensions.joomla.org/extensions/2751/details . Wypróbuj go, może będzie lepszy od tego, co podałeś, bo go nie znam. Sprawdź który bardziej Ci odpowiada.
Dlaczego gdy mod popularne umieszczę w tabie to mi nie wyświetla nagłówka a jak np. w sekcji user1 to wyświetla? Używam tego systemu tabów co mi poleciłeś bo sobie jak na razie poradziłem z problemami.
Przydałby mi się jakiś porządny system komentarzy. Może ktoś mógłby coś polecić. Najlepiej żeby oprócz funkcjonalności ładnie wyglądał lub łatwo się dostosowywało jego wygląd.
PS: Czy istnieje moduł w stylu najlepiej oceniane?