Witam po pierwszej misji (treningowej chyba gdy Gerald walczy z rozbujnikami na dziedzincu) gdy ten z długimi siwymi włosmi mówi do Geralda nastepuje zwiecha co mam zrobić ???
Patche nic nie pomogą. Gra ma wiele błędów, które nie zostały usunięte w patchu 1.1a. Wystarczy przeczytać release notes by o tym wiedzieć. Wpadnij na forum Wiedźmina albo gram.pl, tam jest formularz do pomocy technicznej.
weź D@widoS nie broń pirata. na takiej stronce o crackach jest ten obraz i nazywa sie tak samo jak ten. Wiele osób które znam posiada piraty wiedzmina i plik mini-obrazu nazywa sie tak samo jak ten mini obraz. Mnie akurat stać na oryginały i moge sobie pozwolić na ich kupno. A nie wyzyskiwać i ściągać piraty z neta.
witam mam problem . . . kupiłem wiedzmina i go zainstalowałem moje wymagania to AMD ATHOLN 64x2 Dual core processor 3600+ 1.91GHm 1.00gb RAM i włacza sie uruchom gre a tu lipa … nic nie wyskakuje pomocy
A ja mam taki sam problem… Miałem alcohola, potem deamona. Najpierw wiedźmin dobrze chodził, a teraz znowu wymaga włożenia oryginalnego dysku… Odinstalowałem te programy i dalej to samo. Reinstall gry nie pomaga.
ciekawe że ja pomimo zainstalowanego i cały czas uruchomionego daemona i normalnie gram w wiedźminka bez problemów.
jedyne wymaganie to oryginalna gra…
ramzesx:
czy Twój komputer spełnia minimalne wymagania gry? Przy poprzedniej konfiguracji z 1 GB RAM de facto nie dało się grać już od początku więc później mogłyby być crashe…