sprzęt ma niby 4gb ram DDR3 i gdy klikam na komputer i właściwości wyświetla mi że ma owe 4gb a gdy daje na menadżer urządzeń i wydajność pisze że pamięć fizyczna razem tylko :3031 mb :o czyżby coś nie tak ? i czemu tak bede wdzięczny za jaką kolwiek pomoc w tej sprawie
to po co mi takiego windowsa dali ;O:D :x a mam jeszcze jedno pytanie bo ja myslałem ze moze grafika zzera w panelu sterowania nvidi informacje o systemie znalazlem :
Niestety microsoft naturalnie nie udostępnia aktualizacji swoich systemów operacyjnych do wyższych wersji, bo któż nie chce zarobić i nie wolałby sprzedać takiego systemu za całą jego cenę :p.
‘‘SystemDiagnostics’’ a ten program co mi podałes nie wyswietla jaka mam pamiec ani nawet nazwy płytyu głownej ale już pobieram nowsza wersje tego programu
dobra juz mam i teraz moje pytanie bo juz sam zwątpiłem he he mam dac :’‘płyta głowna -spd’’ czy moze ‘‘komputer-dmi-urządzenia pamięciowe’’ ??
-Kości RAM to DDR3 PC3-8500 1066Mhz. Czyli mogą pracować maksymalnie w 1066Mhz, ale mogą też wolniej, zależnie od ustawień lub ograniczeń płyty głównej.
-Częstotliwość pracy pamięci nie ma związku z 32-bitowym Windowsem.
Poza tym nie mam pojęcia dlaczego na każdym screenie są inne informacje… #-o