Problem z wylogowywaniem z X

Zastanawiam się jeszcze nad tym zhakowaniem konta a nawet telefonu. Telefon raczej odpada, bo nie ma żadnych niepokojących objawów (nawet dla pewności poczytałem jakie mogą być i nie ma).
Z kontem podobnie, z jednym wyjątkiem - jednym z takich objawów może być informacja o podejrzanej aktywności na koncie (taką miałem kiedy musiałem się ponownie zalogować).
Nie wiem czy da się to ewentualne zhakowanie konta jakoś dokładniej sprawdzić/potwierdzić.

Moźe x odnotował, że założyłeś parę kont w krótkim czasie i uznał to za probóbe spamowania. Tym bardziej zgłoś problem

Wszedłem w ten link i dalej wyszło takie coś: „Obecnie nie jesteś zalogowany lub jesteś zalogowany na koncie X, które nie jest zawieszone lub zablokowane. Wyloguj się i zaloguj się na swoje konto, które jest zawieszone lub zablokowane, aby przesłać tę prośbę.” Problem w tym, że jestem zalogowany na tym swoim koncie…

to się poddaje, nie mam więcej pomysłow

Rzekomo nie jestem zalogowany na zawieszonym koncie, a jednocześnie w powiadomieniach wisi mi informacja od czasu wylogowania „Dodaliśmy do Twojego konta tymczasową etykietę, która może mieć wpływ na jego zasięg. Tutaj możesz dowiedzieć się więcej.” Paranoja…

Jeszcze jedna ciekawa sprawa. Dzisiaj X niby normalnie działa, tzn. nie do końca, bo wolno chodzi i się ładuje, ale wróciły moje wpisy i odpowiedzi (niestety na laptopie widzę, że nadal moje konto z telefonu jest oznaczane jako prawdopodobny spam). Chodzi mi jednak o coś innego - mianowicie, na telefonie zajrzałem na profil jednej z obserwowanych osób i nie ma tam w ogóle jej wpisów. Sprawdziłem na laptopie i to samo. A od osoby z rodziny wiem, że wspomniana osoba cały czas dodaje nowe wpisy. Dziwi mnie to, że nie widzę ich i tu i tu. Jeśli konto mam ograniczone na telefonie, to na laptopie powinienem chyba widzieć wszystko normalnie. Może mam zhakowany i laptop i telefon?

Jesteś zalogowany do X’a na tym innym komputerze na którym sprawdzasz, czy są wpisy? Jak się nie zalogujesz, tylko po prostu sprawdzasz przez link, to X nie wyświetla wszystkich wpisów, tylko wg własnego uznania.

Zhakowany? Raczej wg mnie nie ale jak się obawiasz, to możesz zamieścić raporty z programu FRST, tak jak autor tego wątku Usunąłem "Infatica P2B" co jeszcze zrobić? jest tu paru forumowiczów, którzy z tych raportów potrafią wszystko wywnioskować nt infekcji. Raporty trochę zdradzają nt twojego komputera więc przejrzyj je zanim zdecydujesz się umieścić publicznie.

Tak, jestem tam cały czas zalogowany, zresztą podobnie jak na wszystkich tych kontach z telefonu.
Problem z zobaczeniem wpisów tej osoby wynikał być może z faktu, że chyba nadal są mniejsze lub większe problemy z działaniem X-a (sprawdzam na https://downdetector.pl/status/twitter/ ) i o tej godzinie chyba był wzrost zgłoszeń. Ale nie wiem.
Czytałem dziś o tymczasowym ograniczeniu konta z etykietą i na Reddicie sporo osób to miało. Niektórym podobno zdjęli, ale nie napisali po jakim czasie. W teorii niby takie ograniczenie powinno trwać od kilku godzin do 7 dni.
Zastanawia mnie to, że dziś od rana wolno działał mi zarówno telefon, jak i X. Szczególnie ten drugi. Ale na laptopie w przypadku X-a było to samo.
Zastanawiam się jeszcze nad usunięciem konta w laptopie i założeniem tam nowego, które zastąpiłoby to z telefonu. Ale obawiam się, że może być tak jak pisałeś wcześniej, że X uzna, że za często zakładam konta i też ograniczy/zablokuje.