Problemy z eMule - Zgłoś -

Mam kilka pytań:

1.O co chodzi z tym współczynnikiem kolejki?

2.Czy moge np. odsłuchiwać muzyke z albu który ściągnął się np. tylko do połowy?

3.Co oznaczają te wykrzykniki i tym podobne znaczki przy nazwie pliku?

4.Dlaczego mimo tego, że mam ustawione jednaoczesne pobieranie plików między 1 a 5 to zazwyczaj ściąga mi się ich o wiele więcej?

Ad1. Jeśli użytkownik ma plik który chce pobrać kilka osób tworzy się kolejka do tego pliku, jakbyś sobie wyobrażał sciąganie 1 plku od osoby przez np. 20 osób :smiley: naraz

Ad2. Ja robie to w ten sposób, że sciongniętą mp3 do połowy która jest zapisana jako *.met zmieniam na *.mp3 i odsłuchuje :smiley: w niektórych emulach jest opcja tworzenia kopii do "podglądu.

Ad3. Wykrzyknij to komentarz dodany do pliku

Ad4. zabardzo nie wiem :smiley:

Ja mam mały prblem z serwer.met. Mam w nim 903 serwery od nowości :confused:

Co skasuje to nadal jest te 903 jak je wywalić żeby mieć tylko kilka ?

Albo w sumie czy ktoś mógłby mi na email podeslać swój serwer.met ? :smiley:

siemka

mam problem z eMule0.42f

mam łącze radiowe 256kb\s

proszę Cię abyś mi pomógł skonfigurować ten program żeby mi on działał

Pobieranie: 32kB/s

Wysyłanie: 16kB/s

wraz czegoś mi nie działa ten program,co jest,wogole mi nie ściąga

jak sama nazwa programu jest to emułek więc musisz mu dać trochę czasu na “rozpędzenie”.

Do pliku muszą być także źródła :smiley:

to czekałem z 10 minut,żródeł była ogromna ilość

i NIC

Poczekaj z 10 godzin :smiley:

Taa, może coś się uruchomi. :smiley: :smiley:

A tak na serio, ustawi piorytety na HIGH w przy każdym pliku - szybciej się odpali.

To mu nic nie da,bo program i tak automatycznie przydzieli piorytet pobieranego pliku.

Witam.Mam problem jak skonfigurowac emule na łączu SDI żeby dobrze chodził ? :frowning:

Witam!! :smiley:

To teraz na mnie kolej: Jezeli waha mi sie od 11317 Bps do 91 kbps to co tam mam wpisać:D

DL=16 UL=4-16

Powiedz mi co mam zrobic żeby połączyło mnie z eMule. Niechce mnie połączyć napisz na mój gg 5532253

Mam problem z eMule , gdy zaczynam pobierać plik cały czas jestem na tm samym miejscu w kolejkach ( mp.u jednego użytkownika 5 u innego cały czas 147) no i czekam i wcale się nie przesuwam do przodu czekam , czekam i nic HELP !!

Czekaj dalej, ustaw priorytet pliku na wysoki, w zakładce pliki priorytet ustaw na release. Ewentualnie pogrzeb w ustawieniach, np. zwiększ liczbę połączeń na 5sek.

jerzeli nacisne na jakiś plik wyskakują te twarzyczki i na jakieś żrudełko nacisne prawym i daję obejrzyj plik co to mi daje i po co to jet

Możesz w ten sposób obejrzeć pliki udostępnione przez tą osobę(oczywiście jeśli ona na to pozwala)