Wyłącz proxy.
baronjunior:
tutaj masz stronkę z listą serwerów: http://ed2k.2x4u.de/index.html
mati: pewnie serwer jest pełen i nie przyjmuje chwilowo nowych ludzi któzy chca sie podłaczyc.poczekaj i spóbuj pozniej.
Wyłącz proxy.
baronjunior:
tutaj masz stronkę z listą serwerów: http://ed2k.2x4u.de/index.html
mati: pewnie serwer jest pełen i nie przyjmuje chwilowo nowych ludzi któzy chca sie podłaczyc.poczekaj i spóbuj pozniej.
Nie czytałem wszystkich postów powyżej, bo jest ich za dużo :-D, ale chyba tego pytania jeszcze nie było: bo ja nie mogę się połączyć z żadnymi serwerami (interia, onet, wp, GG, KaZaA, Outlook…) to czy jest możliwe, żeby mi ruszył najnowszy eMule?? Chodzi tu o konfigurację, jeśli tak, to jaka ona powinna być?? Nara
wielkie thx 8)
po raz kolejny powtarzam pytanie
w serwerze pisze np. max urzytkowników 200000
A obok zalogowanych 4000
a kiedy chcę sie zalogować pisze serwer pełny
a drugie pytanie to
jak się dodaje komentarze do plików
AD1. Może tam Cie nie chcą
AD2. Zakładka pliki=>wybierasz plik=>zmień komentarz do tego pliku
Co to są te mody do emula, co one dają? Skąd można je pobrać?
Siema, prosze o podanie konfiguracji lacza: SDI…64kb/s i jeszcze jedno pytanie, nie chce mi ssac prawie wcale emul…kilka kilo i kaze czekac znowu
Właśnie zainstalowałem eMule v0.43b ma durzo nowości i bardiej mi się podoba ale jest jeden feler w zakładce POZOSTAŁO przed ilością pozostałego pliku do pobrania jest wyświetlony jakiś czas niewiem o co chodzi i cały czas rośnie (jak plik się nie ściąga) ale to nic kiedy się zaczyna ściągać ten sam czas jest wyświetlany
np: ściągałem film 700 mb przesył 0,2 kbs/s a pisze rze ściągnie się za 1:20 g O CO CHODZI :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Na xxxxw Menu Serwery wszystkie są.
:shock: :o
A ja się chcę połączyć z dobrymiprogramami
Ty chcesz to zrobić w eMule? Dobvrze rozumiem?
To nie o takie serwery chodzi ;] ;]
Chodzi o serwery wymiany plików… itd ;]
Cześć wszystkim. Jak skonfigurować emule? SDI 115kb/s dzielone na 6 komputerów wersja emule 0.43b z low id. Nie da się jakoś włączyć high id bez przekierowania portów? Zakładając że ktoś będzie odemnie ściągał to uzbieram kredyty do jak ich nie stracić przy reinstalce(systemu emule)? Mam na stronie podany link ed2k i jak mam z niego skorzystać? wkleić go w emule jakoś? Uzywać sieci KAD ? Jak wepchne pliki do incoming to juz za samo wepchniecie mam kredyty? Dodanie moda do emule poprawai jego predkosc jakosc czyyy cos? Jeśli widze że ktoś odemni ciagnie i ja wylacze komputer to on ciagnie dalej odemnie czy poprostu postepuje chamsko? Jak zobaczyć który jestem w kolejce do pobierania? Prirytet nie skutlkuj (wczescniej bylo napisane chyba)
Załóżmy:
Pobieranie - 15kB/s
Wysyłanie - 7 kB/s
kliknij go, wpisz do przegląarki internetowej, ktora te linki obsługiwuje, najlepiej IE.
TAK.
Będzie więcej opcji. Zwiekszenia predkosci raczej sięnie spodziewaj.
?? Ja mam auto.
a z tymi ustawiniam nie zabije sieci? slyszalemze sie tak da. a reszta ustawien ilosc polaczen itd? wzialome auto i nadal sie nie dowiedzialem ktory jestesm w kolejce. wiec… ? moze ktos zna odpowiedzi na pozostale pytania? lacze sie z kadem i nie moge sie polaczyc nadal pisze PODLACZAM. na dole jakies cos niekiedy wyskakuje. nie wie ktos co znaczy queed czy cos w innych p2p?
CZY KTOŚ MI NA TO ODPOWIE PROSZE
Chodzi Ci o niszczenie idei P2P :?:
Podałem Ci optymalne ustawienia dla Twojego łącza!
Nie wiem, czy to można sprawdzić. Ja czekam cierpliwie i zaczyna się ściąganie. To zależy jeszcze od ilości źródeł.
Z Kadem zrób tak:
Wejdź w zakładką Kad. Zaznacz: “Od znanych klientów” i zrób następnie Bootstrap. Powinno zadziałać.
Na dole? W transferze? Jeśli tak, to pewnie wysyłąszpliki innym userom… ;]
no wlanie wysylam i jak wylacze komputer, eumle to postepuje chamsko czy dalej bedzie ciagnal odemnie? nie chodzi mi o idee p2p. A jak z kredytami? dostaje za samo to ze cos upchne czy musi ktos to odemnie sciaignac? a co zrobic gdy reinstaluje system (z kredytami, jak je przetransprtowac zebym ich nie stracil)?
To jest szacowany czas do zakończenia pobierania,i nim sie nie sugeruj,bo to nie wazne.
dodzik,jak robisz format,to przesun sobie katalog config na inna partycje,w ten sposób nie stracisz a pozniej mozesz spowrotem przesunac do eMule.
Proszę o pomoc właśnie ściągnąłem emule 0,42g i proszę tak łopatologicznie poprowadzic mnie przez konfiguracje gdyż z tego programu nigdy nie korzystałem do tej pory miałem kazze. I proszę o wyjaśnienie do jakiego serwera się podpinać lub jaki wybrać na stałe gdyż wyskakuje np.74 serwery i człowiek durnieje.Dzięki z góry za wyjaśnienia.
siembiges:
Podaj jakie masz łącze.
A co do serwerów,to najlpiej sie podpinać do Razorback,i Propienz.de ewentulanie jakby te nie chciały przyjac Server no Max 2500
neostrada plus 128/64
Pobieranie: 16
Wysyłanie: 8