bartekn77 U mnie DEL trzebalo przytrzymac Dzieki
MAm problem z misja co trzeba “tanczyc” lovraiderami w takat muzyki prosze o pomoc!
Prześlij mi mailem twojego sejw to ci przejde. bartekn77@o2.pl aha i niech ten sawe będzie na pozycji 1 bo inne mam zajęte swoimi
Ja mam problemik z misją u cataliny ale z tym gdzie trzeba jakieś ładunki (plecaki) podkładać. Nie wiem gdzie je podłożyć i kiedy wysadzić.
Kiepas Musisz je podlorzyc pod drzwi , odsunac sie , wysadzic a pozniej wysadzic sejf w ten sam sposob co drzwi
ok dzieki! Misja wykonana
Mam problem z misją co trzeba gonić helikopter. Czy jest jakiś sposób aby ten helikopter rozwalić szybciej ? może musze cały czas za nim jechać.
Helikopter nie raz staje. Wtedy zsiadam z motorku to on odlatuje i bazuka tu nic nie zdziała
Możesz użyć kodu: CPKTNWT ale musisz nie siedziećwtedy na motorze bo on terz wyleci w powietrze (i stój od niego dość daleko) napewno pomoże
Motorniczy Nie wpisujesz zadnych kodow No chyba ze nie chcesz 100% z gry , wiec jak wsiadziesz na motor odrazu pedz na most , i wyprzedz helikopter tak zebys mial czasu na zmienienie broni i po prostu wyceluj i zestrzel go
Jak sie nie uda to znowu go wyprzedz
ja mam problem z misją na początku gdzie trzeba skakać samochadem do rytmu muzyki. kiedy skaczet to nic mi nie nachodzi punktów. jak mam to zrobić ?
musisz używać przycisków klawiatury numerycznej (4,8,6,2)
te strzalki co sie pojawiaja to jak one beda w tym koleczku to wtedy wlasnie nacisjak klawisze Tylko musisz to na wyczucie robic , ja robilem jak byly one nie w srodku tylko troszki dalej ;D
Pozdro
pozatym na ekranie masz napisy czy wykonujesz to dobrze czy źle i oczywiscie za trafienie masz punkty
musisz szybko przebierać palcami jak chcesz przejść :lol:
bartekn77 , napisz do kolegi na PW albo wyślij mu maila.
Cytowanie samego siebie zakrawa na podbijanie tematu, a to nie czateria.
Post leci.
Mam problem z taką jedną misją na plaży. Zadanie polega na tym, abym tańczył. Ale jak to zrobić ?
Please, help :!:
Misja podobna do zadania gdzie skacze sie samochodem Tylko, że tutaj naciska sie klawisze
w - gora
s - dol
a - lewo
d - prawo
Pozdrawiam
Cycus dzięki
Pojawił się następny problem w misji, z rodzaju tych, co na mapie jest litera R
Na początek dostaje się van’a, potem trzeba jechać do doków. Główne zadanie polega na przetransportowaniu skrzynek przy pomocy wózka widłowego. 4 skrzynki znajdują się naprzeciwko van’a, ale te 2 pozostałe, nie wiem gdzie są. Może mi ktoś pomóc ?
Jak wyjeżdżasz z tego garażu to na prawo leżą obydwie.
No to ja tysz coś napisze Mam problem z misją u kostki. Trzeba jechać po samolot na lotbnisko. Wszystko git, ale potem trzeba gonić samolot. Wlatuje do miasta i mossion failed. Może mi ktoś powiedzieć jak to przejść ?? ??