Kto mugby mi przejść skołe latania albo 1 misje bo sie trude od 4 dni i nic
czy przeszedł już ktoś z was Gta San Andreas?
ja o 18.22 2 lipca 2005 r ukończyłem ostatnią misje heh, trudna była…
To pomuz mi nie moge przejść skoły latania 3 misli przejdzies mi
nie moge bo mam save`y tylko z ostatniej misji. zawsze po każdej misji nagrywam w razie czego. a tak na poboczu to mało się starasz. ja szkołe latania przeszedłem w 17 minut :?
To ci wysle moje Save i mi przejdzies ok? A co do tego ze sie nie staram sie staram sie przelatuje przez wsysktkie koła i nic. :?
Jezeli chodzi o 360 czy to samochodem czy motorem to u mnie jest tak, ze jednoczesnie w i s i strzalka w lewo badz w prawo. Gdy wciskam d lub a to nie dziala. Wiec moze u tych, ktorzy mieli z tym problemy tez tak jest.
sciągnęłem sobie prendkościomierz do gta sa z tąd http://www.sanandreas.rar.pl/ ale nie wiem jak go zainstalowac żeby działał pomuzcie
robisz kopie zapasowe odpowiednich plików, instalujesz i uruchamisz gta ale nie zapomoca standardowego pliku gta_sa.exe tylko innego zreszta dojdzie ci nowy plik .exe po instalcaji moda.
już sam doszłem jak to zrobić wiec sprawa wyglada tak…
rozpakowujemy plik do folderu z gra, zrobić sobie link na pulpit…
wlaczamy program i uruchamiamy gre…
w czasie gry naciskamy “*” na klawiaturze numerycznej i wlaczamy kamere… 8)
na “/” na klawiaturze numerycznej sie wylacza program a “,” zmienia sie kamere…
licznik jest widoczny jak wsiadzimy do jakiegos pojazdu
licznik pierwsza klasa :lol:
milego grania
ja jestem gdzies na 6% gry i mam problem z misją w której trzeba pojechac “tańczącym” samochodem na rywalizację z innymi "tanczącymi samochodami. Tam jak jest rywalizacja to jest kółko i strzałki biegnące od prawej do lewej strony. Mam pytanie jak robi sie te tricki samochodem??
Boże, człowieku jesteś genialny Twoja rada pomogła mi przejść pierwszą misję na złoto :lol: Dzięki ci bardzo
UPDATE
Przeszedłem szkołę jazdy na brązach, srebrach i jednym złocie 8)
A wiec jak zawsze gralem sobie w Gta Sa i wyszedlem z gry po ponowynym wejsciu chcialem wczytac gre i pisze mi na moim save Zapis Zepsuty co mam teraz zrobic =( da sie go jakos naprawic ? a moze ktos ma sava kolo 40 % gry jesli tak prosze mi wyslac na skoki_13@wp.pl bede wdzieczny pzdr ! mail to jest skoki_13
march88 w momencie kiedy dana strzałka będzie w kółku musisz ją nacisnąć.
CANALETTO prosę przejdz mi tez skołe latania wysle ci save przejdzies mi i odesles ok?
SoNgO przykro mi, ale do szkoły latania jeszcze nie doszedłem, ja mówiłem o szkole samochodowej
ja moge przejść bo dziś chyba odinstalowuje gta sa :rotfl: tylko nie wiem gdzie mam wkleić save tj do jakiego katalogu
Sam przesedłem zagroziłem mojemu komputerowi ze wyladuje w smietniki i odrazy podziałało
Doradcie mi do misji ostatniej u S. - końcowa misja. Nie moge dogonić straży pożarnej, ona zawsze dojeżdza do gantonu, i pisze misja nie wykonana. :x :x :x
jec przeob do garazu samochod dodaj nitro i digonisz gwarantuje
Luki w tej misji nie da sie nic dodać gdyz masz juz wszystko wyznaczone