Problemy z misjami w GTA SA- inne topiki out

przecież ten samochód nie ma nitro !!

jedź spokojnie, ostrożnie żeby ci straż nie uciekła. ja za 1 razem przeszedłem tą ostatnią misje, trzymałem się blisko straży pożarnej i było ok :slight_smile:

acha ja juz całą gre przeszedłem to jest spox ktoś chce save to nie pisze na moje skype

A może wiecie dlaczego przy wieździe do gantonu straż nagle znika z mapy i pisze " misja nie wykonana " ?

kto wie gdzie jes samochod policyjny ktory leje wodą tak jak starz :?:

Trzeba mieć MOD, potem będzie stał pod twoim pierwszym chausem :stuck_out_tongue:

ale jaki od jak bys mogł powiedzieć

Złączono Posta : 02.08.2005 (Wto) 23:16

No ale jaki to jest mod napisz jaki !!

niemoge przejsc misji gdzie musze sledzic samolot.

może podasz nazwe misji :? chodzi ci o tą gdzie wsiada się w dodo i leci nad morzem gdzie w pewnym momencie pojawia się samolot i trzeba go dogonić i wlecieć w czerwoną obrecz czy może misja gdzie motorem się ściaga za samolotem…? jaśniej mów… ;/

Nie mogę przejść misji w San Fierro, dostaje ją od “czerwonego znaczka” na mapie.

Chodzi o to, żeby dojechać do lądowiska helikopterów i zniszczyć helikopter bazooką.

mam pytanie

jak się opuszcza magnes w tym helikopterze ,co jest misja z nim i trzeba podczepić furgonetke ?

nigdy tej misji nie mogę przejść

proszę o wskazówki

Nie umiem przejsc misji u CJ . Nie umiem przezyc drugiej fali :? niech mi ktos napisze ile jest tych fali i jak to przeszedl :?

lol to tez opis :lol:

koles możesz napisać o co ci chodzi :? :-s :?

chyba chodzi ci o tą misje gdzie ściaga się helikopter policyjny. on leci przez autostrade i się w pewnych miejscach zatrzymuje, obraca i czeka na twój ruch. wtedy zejdz z motoru i przymierz i strzel bazuką.

pewnie chodzi ci o misje gdzie trzeba wjechać na teren wojkowy a tam ukraśc helikopter by pózniej ukraśc furgonetke i ją przewieśc w wynaczone miejsce a potem jeszcze wylądować. więc magnes unosi się lewym altem a zniża spacją. ewentualnie num 8 i num2. musisz uważnie czytać. wszystko pisze w trakcie kolejnych kroków z misją

ps

jej ale wy nawet rozsądnie napisać posta nie umiecie…jest wiele misji podobnych. piszcie nastepnym razem nazwe misji, u kogo i co trzeb zrobić a nie szczątki misji która trzeba wykonać… ;/

To jest ta misja gdzie jedzie sie po SWEETA na komisariat i jade w rodzinne strony :frowning: :doubt:

lol to tez opis :lol:

koles są trzy fale ballas więc trzeba się sporo nastrzelać :lol:

a później jeszcze więcej strzelania :wink:

w jaki sposób robi sie burnouty w gta sa w 1 zadaniu w driving school

Toniuś

W+S+strzałka w lewo/prawo

Są trzy fale :stuck_out_tongue: poszedłem do sklepu i qpiłem M4. polecam broń tylko troszku droga bo 5000$ :stuck_out_tongue:

Radzę pierw ukończyć misję pogotowia, będziesz miał maksymalny poziom życia. Kup jeszcze kamizelkę, a rozwalisz ich za pierwszym razem :wink:

Mam prośbę: czy mógłby mi ktoś przejść dwie misje z którymi teraz się zmagam czyli “free fall” i “dam and blast”? Pierwsza to jest ta gdzie trzeba przechwycić samolot, a druga gdzie trzeba wyskoczyć na spadochronie. Niestety przy misjach samolotowych gierka strasznie mi się przycina (i nie ma się co dziwić, mam Geforce’a 2; i tak dobrze że wogóle chodzi). Jeżeli ktoś mógłby zaoferować pomoc to proszę o kontakt na PW lub o maila.