to powiedział byś mi co mam zamienic od początku do końca ??
Sluchajcie mam problem z misja
Misja zaczyna sie w KASYNIE oznaczonym na mapie kostka do gry.
Wsiadam na motocykl i jade na lotnisko w LOS VENTURAS.
Zabieram samolot i lece.
Musze przeleciec przez czerwone kolko lecacego samolotu.
Mam to zrobic jak on leci z naprzeciwka czy zawrocic i dogonic go i wleciec od tylu??
Jak go zobaczysz to zacznij już nawracać, bo go potem nie dogonisz, jak wleci na teren LV to przegrywasz.
A nie moge wleciec jak on leci z przeciwka ??
Nie :P. Wzbij się jak najwyżej możesz i jak przeleci pod tobą to szybko zawroc i korzystaj ąc z tego ze jesteś wyzej niego nabierz prędkości. Innym sposobem jest np przyspieszenie dodo
Przeszedłem gta sa mam, jakos 85% całego ukończeniagry moge podac informacje do przejscia misji .Ale chodzi mi o to ze brakuje mi pojazdu nazywa sie bodjze eurcop który musz na ten statek dac do tran sportu patrzyłem na stronie zaibatsu co dał philip( dziekuwa) lecz tam zdjecia jego nie ma i widze ze tez kilka zdjeć pominietych np dumpera czy ciezarówki ala paryz dakar a jeszcz ile mozna miiec dziewczyn 3 czy wiecej czy są związane z nimi ciekawe misje czy bonusy bo praktycznie je olewałem . A odnosnie tego transportu to własnie został mi tylko ten eurocop i mesa ale ten drugi wiem co to jest tylko rzadko występuje gram bez kodów czy ktoś ma 100& bez kodów bo ta misja z motorem własnie koło transportu jet masakra jescze ją nie przeszłem ale czaje myk i czy mozna nowe pojazdy walnąc do gry bo cos czytałem ale jescze szerzej po necie nie patrzyłem w tym kierunku itak wogóle gta miazdzy nie grałem vice city alebez porównania z gta 3 szczególnie ze taki duzy obszar wsadzili bez wczytywan
Złączono Posta : 22.09.2005 (Czw) 0:12
jesli chodzi o dziewczyny to wiiem juz ile juz ich jest na razie spotkałem tylko 3 ale nie wiem jak dostac tą misje lub gdzie ona była"Key To Her Heart" z tą mille perkins a ten samochód to chyba euros
Złączono Posta : 22.09.2005 (Czw) 1:31
wiem jak wygląda euros musze go poszukac tylko i jesli ktos ma wskazówki gdzie mogąbyc takie sprzęty jak fbi truck, hot knife , at -400, anromeda . Jeden chyba jest w hangarze sprawdzę i jesczejak zdobyc huntera -ten apacz helikopter bez przechodzenia szkoły latania na gold bo to moze byc trudne
Złączono Posta : 22.09.2005 (Czw) 18:05
at -400 udało mi sie znalezc i nie masz juz problemu z hunterem wykonałem wszystkie misje w szkole latania na 100% i mi go dali wraz z jakims samlotem wiec to mam z głowy
Złączono Posta : 23.09.2005 (Pią) 2:38
EUROS ZDObyty więc git są wszystkie 30 a hotknife chyba caje jak zdobyc trzeba szkoły jazdy ukonczyc na gold ale moze ktos ma inna rade
A wie ktoś kiedy można kupić salon samochodowy Wang Cars? Mam około 72% gry (wykupione wszystkie krryjówkii dalej nie mam na mapie czerwony domek) ?
Musisz robic wsystkie misje głowne to w koncu bedziesz miał za misje kupic ten dom i tam bedzie ci sie kasa pojawiac prze nim
Też miałem ten kłopot. Trzeba przejechać szkołę jazdy.
Kto sie zlituje i przejdzie mi 1 misje?? chodzi o freefall czy jakoś tak- żeby zabić zabojcow w samolocie do którego mamy podlecieć od tyłu. Próbuje już n-ty raz i nic. nawet szkola jazdy jakaś sie prostsza wydała :(((
save’a wyśle na maila…
Podawałem save’a na 19 stronie…
Musze sie wam pochwalic
Przelecialem przez to kolko za samolotem
UDALO MI SIE
Tylko teraz mam problem z 4 motocyklami POLICYJNYMI :? :? :?
piotrekjunior , trening czyni mistra za którymś razem na pewno się uda ;]
Czy jest jaka kolwiek mozliwosc aby oddac bron do “PRZECHOWALNI” czy cos w tym stylu ??
Mam ładny arsenal broni i boje sie ze jak beed robil misje to albo mnie zabija albo trafie do wiezienia :? :? :? Dlatego chcialbym sobie przechowac bron w bezpiecznym miejscu i jak skoncze misje odebrac ją
Nie, bez przesady
Ale jest inna możliwość…
Możesz poderwać dwie dziewczyny i jak trafisz do szpitala, na policję to nie zabiorą Ci broni.
Jakie, jak? Poszukaj na http://www.gta.pl 8)
Mam problem z misją " Beach’s A Live" od OG.
Dojeżam do tej DJ’ki zagaduje do niej, daje [Y] ale nie zaczynam tańczyć? Co jest
Z góry dzięki za odpowiedzi.
Znam problem. Wszystko wskazuje na to że masz pirata, no ale whatever, naciśnij Y jeszcze raz.
Poprostu [Y] naciskałem tylko 1 raz (jak w tym czarnym okienku u góry pisało) , a trzeba kilka razy
Zabraklo mi 3 sek zeby przejsc te misje z tymi 4 motocyklami policyjnymi :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
a ja ją przeszedłem za pierwszym razem
poprostu intuicyjnie zacząłęm od lewej strony zbierać motory…
ciężarówka jedzie po autostradzie też od lewej do prawej…nnie ma problemu…ale szkoła latania to mnie mocno ■■■■■…