Problemy z misjami w GTA SA- inne topiki out

ta gra jest banalna jak… :x

dokladnie, misje proste jak drut… czekam na kolejną edycję gta :slight_smile:

no nie wiem czy takie proste , przypomnijcie sobie misje jak sztaplarką sie ładowało skrzyneczki !!

jamor to już trudniejsze (o wiele mniej przewidywalne) było jeżdżenie z Cesarem po San Fierro tunowanymi furami :smiley:

Jeśli chodzi o jakieś misje to ja mogę przejśc wszystkie prucz N.O.E i Freefall <- nie chce mi sie nad nimi męczyc i nie przechodze szkoly latania samolotem <- to samo. Save wysylajcie na jodra@o2.pl ;] Tyle. Zycze milej gry.

Musze sie wam pochwalic :lol:

Przeszedlem misje z 4 motocyklami :lol:

I zostaly mi jeszcze 3 min czasu :lol:

Złączono Posta : 30.10.2005 (Nie) 15:05

Gdzie moge znalezc JETPACK ???

Jetpack jest przy wejściu do chaty na lotnisku twoim jak porzeszedłeś tom misje z wojskiem? PS. Ja gram na PS2 więc oże być inaczej albo wogule go niema bo może jakzwykle R* poszedł na łatwizne i niemęczył się z kodem do niego i niema go wersji na PC.?

Złączono Posta : 31.10.2005 (Pon) 7:23

A może ktoś wie gdzie znajde termowizor był kiedyś na szczyćie z tą ogromną satelitą na pustyni i go wziołem ale wywaliłe i tera wcale sie niepokazuje :cry:

Złączono Posta : 31.10.2005 (Pon) 7:30

A co wy widzicie złego w szkole latania mam tam wszystkie medale na złoto Prościutkie jak drut, wiecie czemu niepasuje wam ta szkoła latania bo niemacie pada, jakbyście mieli pada i to ode PS2 to by było, ale pewnie PC nieobsługuje opcij jek lekko nacisne guzik to wolno przyśpieszam, i ze skręcaniem lekko przechylam analog i pod małym kontem skręcam.

PS. Czekam na GTA 4 na PS3 - musze kupić tom konsole, bo PS2 kupiłem tylko dla GTA SA jak się dowiedziałem że wyjdzie najpierw na tą konsole!

To zdanie rozumiem dwojako:

1. JETPACKA nie mam przy wejsciu do chaty. misje przeszedlem bez problemu. Jak wjechalem na teren wojaska, rozwalilem paru wojskowych na parkingu, nastepnie 2 na gorze gdziejest helikopter, wlazłem do hangaru z lewej strony parkingu, tam powoli rozwalal;em cala reszte, wszyedlem z niego, znowu paru rozwalilem, wlazlem poschodkach na gore, tam chyba 2 stalo, chwycilem dzialko i rozwalilem nim 2 helikoptery, poszedlem na gore ukradlem helikopter, polecialem po samochod chwycilem go na magnes, polecialem z nim na lotnisko I KONIEC MISJI :lol:

2. Jak przeszedlem te misje z wojskiem to nadal JETPACKA nie ma przy chacie :? :? :?

jetpack się dostaje po przejściu misji w Area51 (tej bazie na pustyni), a nie tej misji z Las Venturas :!:

Mistrzu to jeszcze mi powiedz co mam zrobic z 1 misja na lotnisku ??

W hangarze stoi samolot, przed nim jest czerwona otoczka.Wchodze w nia i zaczyna sie mija, musze leciec nisko bo mnie radar namierzy i wtedy przylatuja inne samoloty i strzelaja do mnie.

Co mam tamz robic ???

AHA i jeszcze jedno.Jak zrobie zdjecie to gdzie ono sie zapisuje ???

@DUCH

Przecierz w Las Ventura jes pustynia nie! :evil:

@piotrekjunior

Musisz lecieć niziutko ziemi bo złapią cie na radarze i cie zestrzelom, puzniej jak dolecisz do punktu wysypiesz ulotki i spowrotem tak samo!

DUCH mial na mysli misje z wojskiem w MIESCIE !!

Jest jeszcze wojski na pustyni obok lotnska 8)

Postaram sie :wink: :wink:

Złączono Posta : 31.10.2005 (Pon) 14:48

Nie moge przejsc :evil: :evil: :evil:

Zaraz te gre wurzuce przez okno a kompa do wanny z woda !!

Kto wymyslil takie misje :evil: :evil: :evil: :evil:

Ja rozumiem akurat samolot ale kto wpadl na genialny pomysl zeby leciec nad ziemia bo inaczej radar wykryje!!

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Mam juz dosc tej gry :evil:

piotrekjunior:

“AHA i jeszcze jedno.Jak zrobie zdjecie to gdzie ono sie zapisuje PytajnikPytajnikPytajnik”

a ja na to:

Foty zapisują się w folderze moje dokumenty/GTA San Andreas User Files/gallery :smiley:

piotrekjunior ye misje są naprawdę prościutkie :slight_smile: dwie godzinki spokojnego latania i napewno uda Ci się oblecieć pierwszą misję z lotniska :smiley:

później będzie tylko gorzej więc nie ma co narzekać :wink:

Juz prawie mi sie udalo :evil: Lecialem sopkojnie woda i nagle zachcialo mi sie wleciec nad miasto :evil:

I co ??

Przywalilem w pierwszy BILBOARD :frowning: :frowning: :frowning: :frowning: :frowning: :frowning:

Dziekuwa :wink:

Cha ch 2 godz, weż sie nieośmieszja ja przeszedłem w 2 min

Mam taki problem kupiłem sobie nie dawno radeona 9250 i gdy próbuję włączyć SA komputer przechodzi jakby w stan wstrzymania.Nie wiem co mam robić.

Wywal gta_sa.set z GTA User Files

Jak mozna szybko zdobyc poziom HITMAN na danej broni ??

trzeba dużo, szybko i celnie strzelać :smiley: