Problemy z misjami w GTA SA- inne topiki out

Nie ma innej drogi ?? :?

na kodach nie grałem więc nie wiem :smiley:

Czytałe w PSXextreme że musisz wejś do jakiejś restauracji z kilkoma gwiazdkami i strzelać do policjantów (oni niebędą strzelać do ciebie tylko stać) bo jak nawalasz w policjanta to szybki ci rosnie szybko poziom!!

mam pare pytanek

1. czy da sie jakąś kolesiówke wziąść do auta …

2. jak wykonac misje z kolesiówką w aucie? trzeba jakos przerwaacac tym autem

3. co zrobic zeby wzrósł sex appeal?

Gdzie mozna znalezc PODUSZKOWIEC ?? ?? ??

Poduszkowiec to będzie dostepny jak wrucisz w los santos po las venturas tam bdziesz jachał za kolrsiem poduszkowcem a potem go-cart’em, jak przejdziesz to pokarze się np. w las ventura obok takiego statku w mieście

@robinn1

1 Nie

2 O co ci chodzi, oże to w salonie?

3 Ubieraj się dobrze, barabara z koleżanką, przyjerzdzaj po koleśiówe wypasioną bryką itp. poprostu wszystko najlepsze.

Jak Przejsć Misje Wrong Side of the Tracks

Musisz jechac z lewej strony ciezarowki, podjechac pod kabine kierowcy i utzrymac stakla predkosc tak aby Twopj pasazer mogl wejsc do kabiny kierowcy :wink:

To Jest Z Big Smoke Wrong Side of the Tracks piotrekjunior

Hough190 a to przypadkiem nie jest to co się jedzie crossem za pociągiem :roll:

jeśli tak to wystarczy, że Big Smoke zastrzeli oprcyhów stojących na dachu pociągu :lol:

jak zrobic misje cesar valpiando

czyli jade po nowy wóz , który skacze i jade tam gdzie trzeba

kolesiówka wsiada i jak mam zrobic zeby było ciągle good?

równo ze strzałkami czy przed nimi o 2 sekundy

HELP!

Tuż przed, jak u mnie, generalnie w rytm muzyki. I polecam sprawdzić jaki kierunek jakim klawiszem, bo ja musiałem sobie poprzestawiać :slight_smile:

bukosss Jak Przejść Misje Wrong Side of the Tracks 8)

Hough190 umiesz czytać :smiley:

jedziesz motorkiem a grubas strzela :lol: czego ci jeszcze potrzeba :?: rakiet balistycznych :twisted:

Jak całować się z dziewczyną lub dać jej kwiaty ?? Co można jeszcze zrobić zeby ten pasek urósł ??

jak chcesz sie całować to podchodzisz do dziewczyny i wciskasz Tab i wszystko :smiley: i tak samo jest z kwiatami, jak je tszymasz i wciśniesz Tab to dajesz je dziewczynie :smiley:

Mijagi Cze Jak Przjsc misje Life’s Beach ??

mam pytanko , nie ma juz firm są jakies inne i jeżdże po całej mapie

czy będe miał tak jak na początku gry u tamtych ziomków misje?

jestem teraz przy kombajnie ( misja )

Gdzie moge dostac helikopter HUNTER ??

Slyszalem ze nim najlatwiej zrobic VILIGANTE :wink:

czy moze mi ktos odpowiedziec na moje pytank?