Dobra wpadne jeszcze dzisiaj do Ciebie do chaty i ci pomoge. OK?
gta sa jest b fajne
…?
dresik , byś z łaski swojej save wrzucił :twisted:
Jezu, otoz cos mnie podkusiło i sciągnąłem tą wyspę z GTA site. Gdy podmieniłem pliki wyskakiwało mi : Wystąpił mi błąd z aplikacją gta_sa.exe… etc…ma ktoś folder MODELS? Nie zbieram plików do pirackiej wersji…Zawsze jest Torrent
Mam problem z misja z monster truck jak mam zaliczyć 35 punktów kontrolnych w 6:30 minut jak to zrobić
pomóźcie!
Normalnie jedź po tych punktach, co w tym trudnego?
no jade ale nie zdażam wogóle to auto strasznie wolno jeździ jeżdze pod te góry na skroty i tak niedaje rady.
Złączono Posta : 06.04.2006
jat tam trzeba jechać ?? ja męcze się z tym i niemoge tego przejść.
Ja mam jeden proglem, dlaczego po przejściu 100% gry nie mogę grać w kosza? Na początku gry mogłem grać a teraz niema piłki na tym placu?
To niestety normalne :mrgreen:
generalnie jedziesz po checkpointach normalnie, pod górę chyba ze spacją (ręczny w innych brykach).
jeżeli faktycznie nie dajesz rady i jest za mało czasu to prawdopodobnie masz za słabego kompa- znajomy z podobnym problemem nie mógł wjechać na motorze do samolotu bo ten odlatywał zanim mijało się pierwszą beczkę
wniosek: wrzuć save’a to ktoś Ci to może przejdzie
Siema,mam prośbę: może Mi ktoś przejść misję w drugim mieście gdzie trzeba rozwalić helikopter z bazooki :?: mój save.
heh, akurat wrociłem ze studiów do domu na świeta wiec nie da rady, ale mam taką podpowiedź:
PORADA TEORETYCZNA:
-
gdy helikopter odlatuje, wskakujesz z bazooka na motor i gazu na autostradę.
-
Tam na prostej powinieneś spokojnie WYPRZEDZIĆ helikopter i gnać do przodu dalej, ale nie za daleko żeby go nie zgubić
-
gdy dojedziesz do końca tej dlugiej prostej, to schodzisz z motoru i czekasza na helikopter,
-
gdy podleci to zatrzymuje sie tam w powietrzu na moment i spokojnie powinieneś go wtedy zestrzelić
u mnie ten sposób dziala :]
Dziękuję Ci udało się :jupi: :mrgreen:
Gdzie moge znalezc zawody w triathlonie? Bylem na zachodnim koncu plazy w Los Santos i nic nie ma. Co zrobic zeby powiekszyc lung capacity?? (pojemnosc pluc) nie chodzi mi o plywanie jakis szybszy sposob
Co do lung capacity to nie ma szybszego sposobu musisz po prostu dużo nurkować. Jesli lung capacity jest Ci potrzebne do misji u wooziego to powinieneś mieć przynajmniej 50% lung capacity lub nawet więcej. Co prawda wystarczy tylko 25% ale do tej misji to nie wystarczy.
maciek_12341 przestań robić bałagan na forum. Nie dość, że zakładasz nowe tematy, to jeszcze dopisujesz je drugi raz tutaj.
W TYM TEMACIE ZADAJEMY PYTANIA O PROBLEMACH Z MISJAMI, A NIE Z GRą
post --> kosz
mam problem z misją co musze jechać do jakiegoś budynku i jak tam wchodze to mi pisze cos o ochroniarzach i ide zabijam czterech albo pięciu i następny ochroniarz mnie zabija!w tej misji moge uzywac tylko noża dlaczego??
w tej misji masz sie skradać a nie ich zabijać
a co mam zarobić jak do nich podchodze to zaczynają do mnie strzelac!!