Problemy z misjami w GTA SA- inne topiki out

To ta misja u OG’a ? Jeśli tak to:

Musisz iść na “kuckach” i zachodzić ochroniarzy od tyłu gdy już zajdziesz od tyłu dość blisko kliknij przytrzymaj prawy przycisk myszy i kliknij lewym.Gdy zdobędziesz już album możesz wyjąć broń i wracając do wyjścia strzelać.

dzięki kaczor0!!teraz mam problem z następną misją od OG’a z tymi czrnymi bmw wszystkoz początku ślicznie pięknie ładnie a jak wjeżdżam na molo to nic sie nie dzieje co jest??

chodzi o to żebyś zatopił samochód z tym muzykiem- rozpędzasz brykę i jeżdziesz do samego końca ( oczywiscie ty masz wyskoczyć z samochodu zanim wpadnie do wody…)

heeyy witam! !!

można przyspieszac- trzeba szybko stukać bodajrze strzałkę do przodu…

Jeżeli ma się standardowe ustawinie klawiatury ,to wtedy stuka się w W. ;]

na strzeałce to no staje na rowerze ale sie nie pedaluje ale zobacze jak to jest

Musisz stukać w klawisz ,nie trzymać. :PPP

Nie moge przejść misji tańczący samochód i tańczący ludek. Może mi ktoś dać save?

Nie wiem czym w czym Ci to pomoże ?

Moim skromnym zdaniem po to jest gra, żeby się pomęczyć.

Po to są gry a nie żeby załatwić save :wink:

może dokładniej o czym ta misja bo nie kojarze :slight_smile:

a znasz przyciski tanczenia :?: :stuck_out_tongue: domyslnie są to klawisze 4.5.6.8.2 na numerycznej :wink:

krzychu13

Do tego ,jeżeli musisz podnieść jedno koło ,to naciskasz 4 i 8 , 8 i 6 , 4 i 2 lub 2 i 6 :wink:

Mam trochę wolny kompputer i tnie. Nie moge utrafić z przyciskiem.

A może ktoś ma poradę jak przejść misję u BigSmoka (chyba :P) - jedziemy na stację i gonimy na motorku crossowym pociąg z 4 panami skazanymi na śmierć :wink: przez twórców misji :wink: naszym zadaniem jest umozliwienie Smokowi destrukcji tych panów. Jak to przejść :?: :-k

Na pewno u BS. :wink:

Pewnie zacinasz się w miejscu ,kiedy z drugiej strony nadjeżdża pociąg ? :-k

właśnie nie - przejeżdżam przez całą trasę ale kolesie do odstrzału pozostaję (najczęściej tylko dwóch udaje mi się pożegnać) :-o

Pociąg nie jest zbyt szybki.

Od samego począku misji jedź kilka metrów obok niego i mniej więcej z tą samą prędkością co on.

Smoke powinien już sobie z tym poradzić. :wink:

dokładnie jak napisał Bunio, nie jedź przy samym pociągu tylko kilka metrów obok, żeby kule BSmoke’a nie trafiały w wagony tylko w żółtych

to jest jedna z najgłubszych misji ja to próbowałem chyba z 30 razy ale przeszłem :smiley: