M4zi musisz przebywac dlugo pod woda i wtedy przedluzy ci sie lung capacity - czyli czas ile mozesz byc pod woda - plywaj bardzo duzo i jak najdluzej pod woda to wtedy bedzie ci sie to rozwijac.
do tej misji trzeba mieć min 30% umiejętności pływania
najlepiej zrób ja do 100% bo się mocno przyda w tej misji
Hejka mam problem z misją w GTA tzn. Los Sepulcros jak wchodze w czerwony znacznik przy chacie Sweeta, później on mi gada żebym wział dwóch ziomów i jak dojde do jednego to gra staje i pokazuje się komunikat: Przepraszamy za problem z aplikacją GTA San Andreas i musi ona zostać zamknięta.
Pirat?
Zainstaluj od nowa grę.
Miałem podobny problem i mi pomogło
Jeżeli masz pirata i zainstalowane spolszczenie to zmien język na inny,objętnie jaki,tylko na czas misji
http://www.streetofrace.com/start.php?p … ser=324950
jak mam werbowac ludzi do gangu dajac im bron??
Aro_ON o ile pamiętam to na PPM i Q.
chyba PPM i H lub G
co mam zrobić w misji MIKE TORENO u Jizzy’ego jak znajde wana i go zniszcze to jak chce pojechać na mapie do zołtego znaczku to na mapie zolty znaczek zostaje a czerwony znika. czemu tak?
Domi613 masz tam takie cos po prawej ekranu jak signal - musisz taak jechac zeby ten wskaznik byl coraz wiekszy - co oznacza ze jestes blizej celu - dojezdzasz tam - zabijasz wszystkich ludzi - pozniej niszczysz samochod i odwozisz tych dwoch ludzi. :mrgreen:
ten twój tak nazwe GPS będzie kazałci jechać na plac budowy, póxniej w doki i nastepnie pojedziesz na lotnisko i jak napisał kkorniak im wiekszy będziesz miał sygnał tym bliżej jesteś tego vana (jedź na koniec pasa startowego, tam powinien byc ten van) i jak go znajdziesz to rozwalasz go i jedziesz limuzyna odwieźć tych gości w dane miejsce ale pierw musisz poechac do painta przemalować wózek bo masz tam chyba 3 gwiazdki albo 5 (juz nie pamietam)
dzieki PAX ale ja musiałem odinstalować GTA bo se je zepsułem pewnym modem ale tak to dzieki za pomoc
CZY SA JAKIES MISJE PO WYSCIGU W 3 MIŚCIE?
po jakim wyścigu ?
Witam wszystkich mam problem z gta san andreas wlacze sie ok wszystkie napsy sa a gdy juz gram strasznie sie tnie prawie sie nie da chodzic pomozcie
Martita*** podaj konfigurację komputera.
Model procesora:CELERON D 325 2,53
Producent procesora:Intel
Podstawka procesora:Socket 478mPGA
Płyta główna:848Neo-V s478 F800 DR400 LAN sATA AC6
Pamięć RAM:768 MB
Rodzaj pamięci:DDR
Model karty graficznej:ATi R9250 128DDR/64bit DVI bulk GXC
Interfejs karty graficznej:AGP 8x
to moje dane jak mozecie to pomuszcie
Martita*** przestaw ustawienia na miniejsze i zobacz.
przestawiłan na najmniejszea ale nic dalej to samo
Złączono Posta : 09.04.2007 (Pon) 11:34
tak na ogu to jestem marta bi piszesz martita
Złączono Posta : 09.04.2007 (Pon) 11:42
CZy może ktos mi pomoc z tym ???///////////////