youth
Ja CI przejde.
youth
Ja CI przejde.
mam problem. ukonczylem misje na pustyni ktura polegala na zabiciu jednego z policjantow i pozniej nie mialem juz zadnej misji tylko nie dokonczona na lotnisku. czy musze dokonczyc misje na lotnisku na pustyni zeby ruszyc dalej z fabula? jesli tak to mam problem. musze wjechac motorem do samolotu i tu pojawia sie problem. mam umiejestnosc jezdzenia motorem na maksa, jade za samolotem ale doganiam go dopiero jak on startuje i spadam z wjazdu. jak prrzejsc ta misje??
Musisz dodawać pulsacyjnie “drugiego” gazu, czyli albo klawisz W albo strzałka w górę. Zależy od ustawionego sterowania.
kkorniak przesłać ci na gg czy mejlem ( napisz na pw)
O.l.i.k-O1 musisz jechać miedzy beczkami, nie zadne po skosie i do samolotu bo napewno nie wjedziesz, jedz miedzy beczkami i omijaj je, nie patrz na tych ochroniarz nic ci nie zrobia
niekoniecznie musi jechać miedzy bedzkami może jechac całkiem z boku trasy i dopiero w ostatniej chwili podjechać pod podjazd do środka, tak jak napisał Bunio musisz zrobić taki manewr że wychylasz sie na przednie koło i wtedy jedziesz szybciej
panowie mam problem!! odpalam gre pokazuje mi sie intro i ten obraz co pisze gta sa!! zanika mi troche i nie chce wejsc na na menu!! co robic
gra orginalna?, zobacz inne stery pod karte graf
Czy ktoś gra w MTA?? Nie za bardzo wiem jak zacząć może mi ktoś pomoże:P
ukonczylem glowna fabule gry i chcialbym wykonac misje import/eksport oraz nie wiem czemu nie moge kupic salonu samochodowego w san fierro
A co byś chciał wiedzieć
salon samochodowy w san fierro bedzie twoj jesli przejdziesz szkolke samochodowa, i zadzwoni do cie cezar ze musisz wykupic wang cars i masz tam 4 latwe misje do przejsia jak je wykonasz to wang cars bedzie ci generowal 8tys $ dziennie
a import/export masz dopiero jak przejdziesz misje Customs Fast Track ktora znajduje sie w wang cars i mozesz samochody wozic
wiec musisz zrobic sql samochodowa, wykupic wang cars, zrobic tam mi sje i mozesz dopiero sie zabierac za import/export
Pomurzcie mi muj kolega nie moze poradzić sobie z tą misją jak jedziesz wozem pogrzebowym :!: :!:
coo, gdzie taka misja była podaj jak sie nazywa i w ktorym miejscu se nie radzi
Jak przejść misję “Cesar Vialpando” ??
Pomóżcie
A możesz opisać tą misję?
dragon22
normalnie - musisz wciskac odpowiednie klawisze w rytmie muzyki. wiem ze duzo osob ma z tym problemy ale probuj az sie uda. ja tez mialem problemy, ale jakos wyszlo.
które klawisze ??
na klawiaturze numerycznej (zazwyczaj z prawej strony klawiatury).
Na klawiaturze numerycznej:
4 = strzałka w lewo
6 = w prawo
8 = w górę
2 = w dół
8 i 6 = skos w prawy gorny rog itd.
Mam taki problem, doszedłem do misji “atak amfibii” i następnie pisze mi że muszę nauczyć się pływać ale nie wiem gdzie, proszę o pomoc!