Problemy z misjami w GTA SA- inne topiki out

Lol kkorniak to co ty napisałeś to jest Firewall a on ma problem z Stowaway czyli z tym motorem trza wjechać do andromedy i nie może jak napisał dziada dogonić

Pax - fakt - jakos sie rozpedzilem bo wiekszocs osob ma problemy wlasnie z Firewall, a nie z Stowaway. Za pomylke bardzo przepraszam :wink:

Powracajac do tematu to zrob tak - wiesz chyba ze mozesz troche szybciej jechac na motorze naciskajac pulsywnie strzalke do przodu. czyli “w” i rytmem pulsywnym strzalke do przodu. Wtedy motor szybciej jedzie. Ja podjechalem do wjazdu z boku - nie wjechalem na niego tylko sie z boku do niego zblizylem. I po sprawie - to dziala. Jedz z prawej strony, naciskaj strzalke do przodu i podjedz do tego wjazdu z boku. :lol:

ludzie jak zrobić tą misje na lotnisku co trzeba motorem dogonić samolot i wjechac do środka??

wiem ze było ale ja nie moge zdogonic tego motora

HELP!!

mister12_1994 masz to post wyzej :stuck_out_tongue:

przepraszam za odrebny temat dopiero co zauważyłam ten temat. mam problem z misją w której trzeba przeładowywać pudełka z auta do ciężarówki. gram na pc. jak je przełożyć? to jest misja pt; ROBBING UNCLE SAM. blagam o szybką odpowiedź bo chce dalej grac :stuck_out_tongue:

Jennifer jaki masz tam dokładnie problem?

nie wiem jak podniesc pudla w tej misji tym autem. jak mam je wziac, jakim przyciskiem? jade w nie ale same sie nie pakuja i nie wiem jak je wsadzic na te auto

O ile dobrze pamiętam podnosisz je klawiszem Num8 a opuszczasz Num2

ale gdzie ten klawisz jest? chodzi o cyfre 2i 8? gram na pc

tak 2 i 8 na klawiaturze numerycznej

Chodzi o cyferki na klawiaturze, z prawej strony klawiatury.

na mojej klawiaturze właśnie ich nie ma

Spróbuj klawiszami Del i End odpowiednio Del = Num8 , End = Num2

dzieki wielkie teraz sie udalo :slight_smile:

wiem ze moze nie trafilem w temat ale nie chcialo mi sie szukac…chodzi mi o program gta sa parking…pobieram go…chce uruchomic i…pojawia mi sie czy uruchomic za pomoca web czy innego programu???ale ja nie mam programu ktorym moglbym to otworzyc a jak uruchamiam prze web to jakas stronka mi sie pokazuje calkiem nie na temat! !!

z gory dzieki za odpowiedz…

nie wiem dlaczego ale jak się bzykam w samochodzie z babą to mi gościu umiera

a o co chodzi w tej misji jak ten policjant cie wywozi na wies i daje aparat???

Musisz robić zdjęcia ludzi, którzy są zaznaczeni takim świecącym czymś nad ich głowami. Tylko pamiętaj, że misja będzie zaliczona jak zrobisz wszystkim zdjęcia twarzy, a nie pleców.

dzieki

rosoleczek jedziesz na Mountain Chillad i masz takiego dziada, jedziesz w kółko wokół jego chaty, możesz zabić ochroniarzy jego i jak dziad wyjdzie z chaty to masz go zabić i gdy to zrobisz pstryknij mu fotę mordki i wracaj na tą wiochę