Problemy z misjami w GTA SA- inne topiki out

musisz leciec dosc wysoko nad nim,jak zobaczysz ze sie zbliza to dziub do g_ry i zrób 360 stopni ustaw go na wprost niego i lec w dol tag go dogonisz :mrgreen:_

Złączono Posta : 21.05.2007 (Pon) 17:30

ups pomylilem sie :stuck_out_tongue:

elo

mógłbym prosić o linka do jakiegoś patcha do gta sa

pobralem juz kilka ale nie działają ;((((

http://gta.gamigo.de/download.php?do=download&id=5127

Poszukaj na http://www.gtasite.pl

mój kolega przechodził jakąs misję nie wiem jakal i raz komp mu sie wyłaczył

Złączono Posta : 12.07.2007 (Czw) 22:01

raz mój kolega grał w san andreas i wybrał jakąś misję i komp mu sie wyłaćzył :mrgreen:

trochę nie na temat: nie wie ktoś dokładnie po której misji można kupować ciuchy w sklepie victim ?

Złączono Posta : 14.07.2007 (Sob) 18:56

niech mi ktoś opisze jak przejść misję freefall

Możesz powiedziec od kogo tam misja, jakie miasto? Bo nie kojarzę.

hmm czyżby to ta misja co trzeba lecieć w stronę samolotu wspaniałym dodo i wlecieć w kółko nad odrzutowcem wiozącym więźniów (bandytów) do Las Venturas?

failap tutaj masz pokazane:

:arrow: http://video.google.com/videoplay?docid … 0075994256

mam już patent na tą misję :slight_smile:

nie wiem co zrobić w 3 mieście w kasynie misja w $ nazwa “dam and blast” lecę samolotem nad jakąś tamę i nie wiem co dalej.

Nie wiem czy o tą misję chodzi, ale musisz wyskoczyć z samolotu na spadochronie i wylądować w zaznaczonym punkcie, potem wchodzisz ‘do tamy’ i tam będziesz musiał ładunki wybuchowe podłożyć.

Dokladnie tak jak kaczor0 powiedzial. tylko ze jeszcze lecac samolotem musisz przeleciec przez “obrecz” ktora sie znajduje w chmurach - w momencie jak przez nia przelecisz musisz wskoczyc z samolotu i wyladowac w wyznaczonym miejscu. Pozniej zabijasz wszystkich straznikow, podkladasz ladunki, wysadzasz i uciekasz przed policja.

Koniec :slight_smile:

Powodzenia

jak wylatujesz z lotniska to musisz caly cza sie wzbijac do gory a jak go juz zauwazysz to musisz zawrocic od razu i wleciec w kolko :slight_smile: za 7 razem mi sie dopiero udala ta misja xD

Mam problem z misją w drugim mieśćie z klubu jizzy. Co trzeba jechać z typem do punktów a na końcu sie dojezdza na lotnisko i trzeba kogos szukać.

Trzeba jezdzic po lotnisku i szukac sygnalu i gdy sie znajdzie takich typów to ich sie rozwala. potem pokazuje punkt na mapce i musze jechać w ten punkt. Gdy wjezdzam w niego to mi sie nic nie pokazuje i nic sie nie siedzieje.

pewnie grasz na czitach bo tez tak kiedys zrobilem i nic się nie działo wyłącz kod na wylaczenie policji, po rozwaleniu limuzyny wyjezdzasz z lotniska i czekasz i jedziesz potem do paintsa (czy jak to sie pisze) i chyba odwozisz kolesi i misja zakonczona

mam moze ktoś save do gta sa od 33% do 40% przejscia gry?

prosze o kontakt na gg 3278575 lub przez e-mail sobiecha56@wp.pl

misja jizzy wjezdzam samochodem z jakims kolesiem na te teren budowy tam gdzie terzeba było zalac cementem kolesia w WC i odnosnie misji wjezdzam tam samochodem z kolesiem i nic tam nie ma tylko pisze w rogu BATERIA i jakies odliczanie co mam zrobic???

dzioszek

O ile dobrze pamiętam musisz pojechać z tym kolesiem na teren budowy, póżniej w okolice doków po czym prosto na lotnisko i jechac tak długo aż znajdziesz cel. O tym własnie informuje ta bateria

Jeśłi coś pomyliłem proszę o poprawienie

okolice doków czyli gdzie bo nie wiem co to …