Problemy z misjami w GTA SA- inne topiki out

A ma ktoś save z pierwszej misji na pustyni? bo robiłem formata i zapomniałem savu skopiować. :stuck_out_tongue:

A od czego masz w opcjach definiowanie własnych klawiszy ? :wink:

Ej a co jest pod koniec GTA San Andreas,zabilem juz te kobitke zabralem jej karte napdalem na bank,i co dalej???

POMOCY! !!

Podczas jazdy motorem wciskaj “pulsacyjnie” strzałkę w górę. Pojedziesz sporo szybciej :smiley:

Witam.

Czasamy widze, ze po skończeniu całej gry ludzie mają nieskończoną liczbę amunicji, ale beż użycia kodów. Jak to zrobić?

z tego co wiem to jeśli osiągnie się 100% gry to mamy nie skończoność amunicji

lub jak napełnisz magazynek w nieskończoną ilość naboi tam chyba jest 99999 i jak tyle masz to nie powinno Ci spadać

Ja mam z misją W na drugiej wyspie on coś sie pyta czy umie pływać coś tam a na kwestji grają w gry Video i jak wychodz normalnie to nie ma misji =( prosze o pomoc =) z góry dziękuje !!

musisz mieć przynajmniej 30% umiejętności pływania, bo pewnie nim w ogóle nie plywałeś to idź w ocean i pływaj nim aż wzrośnie ten pasek do 30% i idź wykonać misję, najlepiej jak byś ten pasek zrobił do końca (100%) gdyż będzie to bardzo pomocne w misji

Mam wielki problem w GTA SA z misją na lotnisku o nazwie “stowaway” misja dotyczy tego iz startuje na scigaczu i musze dogonic samolot z otwartym lukiem bagazowym i przypuszczam ze musze w niego wjechac lecz jka startuje odrazu to i tak samolot za kazdym razem jest odemnie szybsz.Prosze o pomoc (szczegółową)jak mam to przejsc. Z góry dziekuję.

próbuje i nic z tego ta strzalke mam naciskac szybko bardzo czy wolno ?nie wychodzi mi

nie pisz 3 postów pod rząd, jak nie grasz na czitach to możesz mi przesłać save na pax555@gmail.com i zobacze co da sie zrobić

juz ci wyslalem moje savy na maila wraz z wiadomoscia.

manhattanowiec , jeżeli nie zaczniesz stosować się do zasad obowiązujących na tym forum, skończy się to dla Ciebie kiepsko.

Proszę wyedytować swoje posty i poprawić je tak, aby były po polsku (w naszym języku występują takie literki jak ą, ś, ź, ć itp.).

To samo tyczy się pisania postów pod postami. Jeżeli chcesz coś dopisać, użyj opcji Edytuj.

Jeżeli nie zastosujesz się do moich próśb, zarobisz ostrzeżenie.

szkoda ze nie mam gta sa :!:

Paweł.J , a niby co Twój post wnosi do dyskusji?

Wydzielono z viewtopic.php?f=11&t=33903&p=1427562

Mam pytanie gdzie znajdę tą tablice do zbierania samochodów w gta sa. Proszę o dokładny opis :lol:

W tych samych dokach w których wykonywałeś misję z wyładowaniem samochodu w jednej z misji.Niedaleko twojego garażu w San …