mam problem dojeżdżam zabieram to auto i jad dojeżdżam do angel pin i mam zrobić zdięcie rajderowi robie i pokazuje że nie przeszedłem misji co mam zrobić
bartek11_1 nie wiem czy to ta misja ale jakby to byla ta to musisz zrobic jeszcze 3 kolesiom zdjecia nie tylko rajderowi
Złączono Posta : 07.10.2007 (Nie) 11:34
oo i jeszcze jedno musisz zrobic wyrazne zdjecia (tzn twarz musi byc widoczna)
port przeładunkowy statków
tak jak napisał rgabrysiak jedziesz na teren budowy,m później do portu i grzejesz na lotnicho i bodajże będzie na końcu pasa startowego van jechał no i powinienienś wioedziec co dalej
aleś napisał jak kura pazurem ;/
jeśli to ta misja to masz wejść na dach i robić zdjęcie ryderowi i innym kolesiom (wszystkich 4 będzie) i jak to zrobisz to misja zakończona
a jak to nie ta to chociaż byś podal nazwe misji
to jest misja photo opportunity
Wlec w to na czolowke albo zrob tak: Jak go nie zlapiesz na czolo to wznies sie w gore i zrob beczke a potem wykrec tak zeby byl normalnie ustawiony to bedzie szybciej niz skrecic xD. Mi mozesz wierzyc bo jestem doskonalym pilotem w SA
słuchaj jak chcesz to mogę ci sejwa dać albo coś w tym stylu bo zrobić misji nie mogę
Może mi ktoś wytłumaczyć jak przejść początkową misje z hydrauliką (Vialpando). Robie tak jak pokazują strzałki a w ogóle nie nalicza punktów i przy końcu jak się strzałka zbliża do koła to przyśpiesza i nie da się trafić. Wcześniej jak grałem to było wszystko ok :? Pomóżcie!
Ronni_92 , a robisz to na numerycznej? ;>
Naciskasz klawisze 8 gora 4 lewo 6 prawo 2 dół 8) 8) 8)
Witam, mam problem techniczny dotyczący gta sa. Sprawa dotyczy dźwięku pojazdów, samochodów samolotow itp, poprostu nie ma dźwięku silnika itp.
Mam problem w GTA, ponieważ mam pełno pieniędzy(9999…) i nie wiem jak je wydać A jak próbuje wejsc do kasyna to w ogóle nie ma takiej mozliwości, nie wiem dlaczego i proszę o pomoc.
I jak w GTA mozna być rolnikiem?
Idź do agencji toważyskiej to tam może wydasz
Chodzi ci o Pig Pen? Jak tak to tam jest tylko striptiz;]
Nie mogę zrobić jednej misji. Najpierw pokazuje filmik, a potem pokazuje taki napis:
Proszę o pomoc.
Mateusz24680 Musisz mieć większe doświadczenie w pływaniu, zamoło pływałeś w grze W tej misji dużo się nurkuje i pływa.
dzięki GoRo już zaczynam pływać
co do patriota to polecam wejsc do misji strazaka.tam na 2 albo 3 poziomie jest do ugaszenia patriot.gasimy auto wychodzmy z misji i mamy autko a przy okazji mozemy zarobic pare tysiecy
mam problem z misją tańczący wóz
trzeba wciskać strzałki wciskam i nic…
proszę o pomoc
SIWY-RR trzba naciskać strzałki na klawiaturze numerycznej
a co jeżeli mam laptopa ?
i tu nie posiadam klawiatury numerycznej ? :?
Złączono Posta : 25.11.2007 (Nie) 19:49
a co jeżeli mam laptopa
i nie posiadam klawiatury numerycznej… :?