Problemy z misjami w GTA SA- inne topiki out

Mam pytanko, czy jest możliwość załozenia serwera w gta sa mp u kolegi a sterwania u siebie serwerem?

Z gory dzieki

tak, sterujesz za pomocą rcona (musisz pierw wejść do niego)

http://www.multigta.ocom.pl - tam mają fajny download tzn przydatne rzeczy do gta sa

sory wiem że to pytanie już padło ale nik tnie udzielił odpowiedzi więc proszę o pomoc “potrzebuje porad odnosnie jednej misji w ktorej musze jechac na lotnisko , wziasc do samolotu pozniej leciec nad morzem az w koncu zobacze samolot i musze od tylu w koleczko wleciec” nie moge tego przejsc , a poza tym gdzy go gonie on jest o wiele szybszy :confused:

sory wiem że to pytanie już padło ale nik tnie udzielił odpowiedzi więc proszę o pomoc “potrzebuje porad odnosnie jednej misji w ktorej musze jechac na lotnisko , wziasc do samolotu pozniej leciec nad morzem az w koncu zobacze samolot i musze od tylu w koleczko wleciec” nie moge tego przejsc , a poza tym gdzy go gonie on jest o wiele szybszy :confused:

gdy widzisz tego shamala i masz jakieś 1km go przed sobą to od razu zarwacaj i wystarczy tylko wlecieć w kółeczko, jak zaczniesz zawracać gdy on jest nad/ pod tobą to nie masz szans go dogonić, a i lepiej leć wyżej niż on, zawsze przyspieszy Ci lot, bo z dołu do góry będzie wolniej leciał

Mam problem odnosnie jednej misji w tym UFO :slight_smile: w San Fierro. W tej misji musze jak najszybciej znalesc niejakiego Mika. Jak dojade do lotniska i zabije tych gosci maam wyjechc i stanac na czerwonym polu za brama ale stoje stoje i nic mam zolty kwadracik na mapie ale nic se nie dzieje . Prosze o pomoc … Z gory THX

żadnego UFO nie ma w SF

a po 2 jak się gra na czitach to nic się nie dzieje, ta misja specjalnie sprawdza ile ludzi gra bez kodów, jak włączyłeś kod na brak policji to go wyłącz i dokończysz tą misję

Witam!

Jam mam problem z misją co jestem w Las Venturas na lotnisku co sa szczątki samolotów (robiło sie tam także szkole latania samolotem). Mam taka misje ze przyjeżdżaja kolesie w czarnych wozach i pakuja coś do samolotu. Ja mam wjechać na pokład samolotu i zostawić bombe czy jakoś tak. Ten samolot jest za szybki, jak można tam wjechać. Podchodziłem do tej misji chyba z 50 razy i nic, zawsze ten samolot jest szybszy.

Proszę o pomoc… z góry wielkie dzięki!

C!3nsk!:

Gdy tylko skończy się filmik przed misją, jedź na pełnej mocy w kierunku samolotu. Jedź raczej prawą stroną - łatwiej będzie ci wjechać na rampę i z łatwością ominiesz rzucane w twoją stronę beczki. Nie przejmuj się kolesiami, którzy do ciebie strzelają - po prostu jedź. Gdy tylko znajdziesz się wystarczająco blisko rampy, odbij w lewo i spróbuj na nią wjechać. U mnie ta taktyka zawsze działa.

pzyciskaj pulsywnie górną szczałkę na klawiaturze i motor będzie szybciej jechał niż normalnie

Witam!

Mam jeszcze jeden problem z misją w SA. Mam misje w której musze ścigać tego policjanta, który ucieka wozem strażackim, a na drabinie uwiesił sie brat CJ’a. Wszystki idzie mi doskonale ale pod koniec jak mam złapać jego brata to zawsze mi sie nie udaje. Jak blisko mam jechac tego wozu, skoro ten samochodzik którym ja jade jedzie strasznie wolno:/ a może mam jechać kawałek od tego wozu. Proszę o pomoc.

P.S. Gallez i Pax - wielkie dzięki za pomoc we wczęśniejszej misji!

musisz trzymać się blisko tego wozu strażackiego aby Sweet skoczył na maskę twojego samochodu, nie też całkiem pod zderzak ocierać gdyż można stracić kontrolę nad autem, jakieś ok 1m jedź za tym wozem strażackim, a Sweet powinien Ci wskoczyć na maskę

Witam jestem w trzecim miescie i zabilem dziewczyne zeby dostac ta magnetyczna karte i ja mam. Lecz nie mam zadnej misji do wykonania nikt nie dzwoni nic sie nie dzieje ostatnia misja ktora przeszedlem bylo “W samo poludnie” czyli zabicie Pulaskiego (tego policjanta) prosze o pomoc

jak nikt nie dzwonił to zobacz czy na radarze/ mapie nie masz “zielonego $” i tam są dalsze misje po zdobyciu karty od kobiety, jeśli nie masz to może masz jakieś jeszcze inne misje i nie wykonałeś ich, bo ta następna misja “u tego $” jest po misji gdzie musisz lecieć do LC, bo inaczej nie odblokuje Ci się

ja mam problem z pierwszymi misjami-w BS kiedy musze zabic Freediego na motorze i on mi zawsze ucieka

Wiem ze powinna byc ta misja ale na radarze mam tylko misje z ciezarowka w kamieniolomach i na opuszczonym lotnisku. Karte mam ale jak patrzalem to powinienem miec jeszcze inne misje takie jak Saint Mark’s Bistro A Home In The Hills

Dawid12345 tam nie musisz go odrazu zabic jedz za nim i trzymaj sie blisko on w pewnym momencie stanie i bedziesz musial zabic kilku jego kolegow i jego

kukla15 , ale on jest o wiele szybszy ode mnie na tym motorze

Dawid12345 to jedz za nim kilka razy i potem bedziesz wiedzial ktoredy pojedzie ( zawsze jedzie w ta sama strone) wiec mozesz uzywac skrutow