Problemy z misjami w GTA SA- inne topiki out

kukla15 , jUż PO PROBLEMIE(Użyłem save po tej misji.

Trzeba wykonac misje N.O.E??

Witam, jestem po misji w LV gdzie musiałem ukraść helikopter z jakiegos magazynu wojskowego czy coś, jest to misja zaraz po tym jak musiałem ukraść 4 motocykle policyjne. Nie wiem co dalej robić. Nie mogę u nikogo więcej robić misji. Co zrobić, żeby mieć do nich dostęp?

kukla 15

jak jej nie wykonałeś to ją zrób, bo ona należy do tych obowiązkowych i może dlatego nie masz dalszych misji

kaczor0

ta misja to jest misja poboczna i nie należy do obowiązkowych i powinieneś mieć na mapie jeszcze jakieś misje chyba że już ukończyłeś tą grę i bierzesz się za poboczne misje

a jak chcesz dalej robić tą misję poboczną u “$” to musisz zdobyć kartę od Millie, zabijając ją lub zabierając ją na randki i po pewnym czasie da Ci kartę i następnie zadzwoni ktoś do Ciebie z misją

Zapomniałem dodać w poprzednim poście, że kartę od Milie już mam, ktoś zadzwonił niby z misją, ale nadal nie ma właśnie znacznika, żeby ją zrobić, ani żadnej innej.

Daje screena mapy jakby co:

7548c8c8f53e598cm.jpg

fbbb6499fd585b01m.jpg

kaczor0 musisz wypelnic misje na opuszczonym lotnisku tez nie wiedzialem co robic ;] sa zaznaczone samolotem jest ich chyba ze 4

Jesli ma ktos problem z ta gra to chetnie pomoge 4 razy ja przeszedlem;) pisac na priv

Czes ma problem z gta sa.Jak wlaonczam gre i wyskakoj mi te wszystkie filmik i jak sie to skonczy to pozniej jest obrazek z roznymi obrazkami z tej gry a po chwili mi wychodzi automatycznie z gry i wyskakoje mi wyslac rapor albo nie pomuzczie.Plis czekam na odpowiedz

Czes ma problem z gta sa.Jak wlaonczam gre i wyskakoj mi te wszystkie filmik i jak sie to skonczy to pozniej jest obrazek z roznymi obrazkami z tej gry a po chwili mi wychodzi automatycznie z gry i wyskakoje mi wyslac rapor albo nie pomuzczie.Plis czekam na odpowiedz

orginał?

i pisz po polsku, a nie po rusku

Tak orginal

mam problem z misją:

9bd43ee48f283791.jpg

otóż dojade tam na miejsce zrobie jedno zdjęcie a potem mam tylko muzyke z gry i muszę resetować kompa żeby wyjść z gry jak by ktoś mógł przejść tą misje był bym wdzięczny save - GTASAsf1.b i bardzo dzięki za pomoc !!

Nie to forum, przeczytaj regulamin.

Witam. Mam problem, ponieważ po misji w samo południe gdzie trzeba gonić i zabić policjanta( zdaje sie ze nazywał się Polasky czy jakoś tak), nie mam żadnej misji, telefon nie dzwoni porostu nic sie nie dzieję jedynie można chodzić bez celu po mieście. Nie przeszedłem jedynie misji u Zero ale to misja poboczna, szkółek tez wszystkich nie ukończyłem ale jak mi wiadomo to nie ma wpływu na główne misje w grze. Na mapie także nie ma żadnej zaznaczonej misji tylko Zero szkółki i misje w kamieniołomach. Proszę o pomoc. Za wszystkie info i wszelką pomoc dziękuję. Pozdrawiam.

1.To źle ci wiadomo szkułki odblokowywują misje całkiem sporo misji.

2.Czy gra to oryginał?

3.Rzeczywiście misja ,Zero’’ to misja poboczna.

Pozdrowjonka!

mam pytaniye jak zrobić misje “stowaway” na lotnisku??

przyciskaj pulsywnie klawisz “górnej szczałki” a motor będzie szybciej jechał i bez problemu wjedziesz do samolotu

chyba to ta misja jest

Nie wiem czy ktoś to zauważył i już wcześniej o tym napisał ale zauważyłem że po zakończeniu wszystkich misji GTA: SA i zapisaniu misji w domu CJ wyjściu z domu i popatrzeniu na niebo niekiedy widać lecący 4-silnikowy samolot pasażerski. Szukałem go i nie znalazłem, jedynie 2-silnikowy. gallery/image_page.php?album_id=4&image_id=425 Gra nie była z patchowana i nie wiem czy na innych komputerach się pokazuje.

czasami ten samolot leci w powietrzu, jest do andromeda, ta sama która była w misji na pustyni na lotnisku, a jeśli chciałbyś się nią przelecieć to musisz ściągnąć sobie jakiś spawner do samochodów np. Car Spawner i po wpisaniu nazwy jej lub ID masz samolot przed sobą

mam problem z tą grą za pierwszym razem mniałam nią z rok temu i było tosamo w misji “the meat busines” gdy strzelam do ostatniego faceta jaki został to wywala mnie z gry do windowsa myślałam że to wina komputera ale zmieniłam od tamtej pory jak mniałam pierwszy raz tą gre prosze o pomoc