Problemy z misjami w GTA SA- inne topiki out

1. jak we wózku widłowym podnosi się i upuszcza np palety? bo wiem, że było takie coś możliwe w poprzednich wersjach gta. a chciałbym się pobawić heh

2. czy przypadkiem nie spotkaliście się z dwoma typami autobusów? bo ja zauważyłem chyba dwa typy albo coś mi się przewidziało a teraz szukam i znaleźć nie mogę tego drugiego busa.

Czy do GTA IV istnieje mod podmieniający restaurację burger shot na kfc , lub mc’donalds?

A może jest mod co robi biedronkę,media markt,lidl,real,

Są takie mody co podmieniają obiekty na takie co są w rzeczywistości?

Czy można w gta 4wchodzić do autobusu?

Jak dodać własny serial do telewizora w gta 4?

Jaka jest najlepsza stronka z modami?

Służę pomocą moge przejść misję jeżeli dacie save`a

<<>>>

domino1 , myślałem że to temat o GTA SA ;-D Podmiany są i samemu można zrobić to na własną rękę to żadna filozofia.

A wiadomo kiedy będzie to spolszczenie do GTA IV?

grupa spolszczająca:http://www.gtapolska.pl/

jest spolszczone 51%

Dzięki domino.

wczoraj przeszlem GTA SA wszystkie mijse dodatkowe tez itp .

chodzi mi oto co moge robic teraz jak wszystko wykonane ?

Bawić się :smiley: :smiley: :smiley: :stuck_out_tongue:

a te zdjęcia porobiłeś, ostrygi itd

tak ostrygi fotki tagi 100% gry

ja nie wiem jak zdobyc dostep do saint mark bistro a karte od dzie wczyny juz mam nie pszeszedlem tylko misji na lotnisku i u zera

Misji na lotnisku jest dużo, a której misji nie możesz przejść u Zera ??? :? :?

te misje nalotnisku to noe stoaway a u zera mala armi

cynamon91

witam mam problem nie mogę przejść misji CESAR VIALPANDO to trzeba tańczyć samochodem, jest kółko i pojawiają się strzałki.Pomóżcie

musisz wcisnac

strzalka w góre=8

strzalka w dół=2

strzalka w lewo=4

strzalka w prawo=6

klikaj to jak strzalka jest w samym srodku kółka

[najłatwiej jest na początku bo można uzyskac dużą przewage nad tym przeciwnikiem]

dzięki

Czy rockstar planuke jakiś odatek do gta 4 na pc?

Być może. Na XBOXA360 (chyba) jest jakaś inna wersja GTA IV.Chyba rozszerzenie jakieś. O ile pamiętam leci to jakoś tak:

Grand Theft Auto IV: The Lost and Damned.

Siemka! Mam gre gta vc undeground 2 i tam są takie misje że przeważnie są wyścigi samochodowe i zauważyłem że goście mogą wciskać nitro i chciałbym się zapytać czy ja też moge mieć nitro?