-
jak we wózku widłowym podnosi się i upuszcza np palety? bo wiem, że było takie coś możliwe w poprzednich wersjach gta. a chciałbym się pobawić heh
-
czy przypadkiem nie spotkaliście się z dwoma typami autobusów? bo ja zauważyłem chyba dwa typy albo coś mi się przewidziało a teraz szukam i znaleźć nie mogę tego drugiego busa.
Czy do GTA IV istnieje mod podmieniający restaurację burger shot na kfc , lub mc’donalds?
A może jest mod co robi biedronkę,media markt,lidl,real,
Są takie mody co podmieniają obiekty na takie co są w rzeczywistości?
Czy można w gta 4wchodzić do autobusu?
Jak dodać własny serial do telewizora w gta 4?
Jaka jest najlepsza stronka z modami?
Służę pomocą moge przejść misję jeżeli dacie save`a
<<>>>
domino1 , myślałem że to temat o GTA SA ;-D Podmiany są i samemu można zrobić to na własną rękę to żadna filozofia.
A wiadomo kiedy będzie to spolszczenie do GTA IV?
Dzięki domino.
wczoraj przeszlem GTA SA wszystkie mijse dodatkowe tez itp .
chodzi mi oto co moge robic teraz jak wszystko wykonane ?
Bawić się
a te zdjęcia porobiłeś, ostrygi itd
tak ostrygi fotki tagi 100% gry
ja nie wiem jak zdobyc dostep do saint mark bistro a karte od dzie wczyny juz mam nie pszeszedlem tylko misji na lotnisku i u zera
Misji na lotnisku jest dużo, a której misji nie możesz przejść u Zera ??? :? :?
te misje nalotnisku to noe stoaway a u zera mala armi
cynamon91
witam mam problem nie mogę przejść misji CESAR VIALPANDO to trzeba tańczyć samochodem, jest kółko i pojawiają się strzałki.Pomóżcie
musisz wcisnac
strzalka w góre=8
strzalka w dół=2
strzalka w lewo=4
strzalka w prawo=6
klikaj to jak strzalka jest w samym srodku kółka
[najłatwiej jest na początku bo można uzyskac dużą przewage nad tym przeciwnikiem]
dzięki
Czy rockstar planuke jakiś odatek do gta 4 na pc?
Być może. Na XBOXA360 (chyba) jest jakaś inna wersja GTA IV.Chyba rozszerzenie jakieś. O ile pamiętam leci to jakoś tak:
Grand Theft Auto IV: The Lost and Damned.
Siemka! Mam gre gta vc undeground 2 i tam są takie misje że przeważnie są wyścigi samochodowe i zauważyłem że goście mogą wciskać nitro i chciałbym się zapytać czy ja też moge mieć nitro?