Zbędne treści wyleciały w kosmos. josiok , poczytaj sobie regulamin odnośnie zadawania takich pytań na forum.
Tu jest coś o tym napisane : http://forum.gtasite.pl/index.php?topic=47776.0
Myślę że pomoże.
Pozdrawiam
//myślę że nie sprawiło to kłopotu że dałem link do innej strony
czy te misje od zero za potrzebne do ukaczenia gry?? bo pierwszą jego misje zrobiłem (trza bylo zestrzeliwywac samoloty) i druga tez (lece samolotem i kurierów dedam) ale trzeciej nie moge zrobic
nie są potrzebne do ukończenia gł wątku, ale żeby zaliczyć grę na 100% to trzeba zrobić
a i jesio mam pytanie ;] co zrobić żeby pokazywało z jaką prędkościa jade/płyne/lece??
a i jeszcze jak zrobic by uzywac dwóch uzików (byłem na strzelnicy przeszedłem i na koniec pisało że moge strzelać z dwóch na raz i kupiłem duzo amunicji i mam tylko jeden uzi)
Musisz osiągnąć z nim status HITMAN. Jeśli nie umiesz polecam PROFESSIONALKILLER
a na reszte ktos odpowie??
tutaj musisz ściągnąć moda który będzie Ci pokazywał prędkościomierz, w grze nie jest on dostępny
jak sie ten mod nazywa i jeszcze cos ;( robie misje ze lece samolotem nad tame i musze cos wyrzucic. lece tym samolotem dolatuje patrze a ten pączek co chyba musze w niego wleciec jest tak wysoko że nie moge do niego doleciec…co zrobic?? dostaje tą misje w 3 mieście od wooziego w kasynie (takie $)
Staraj się wzbijać jak najwyżej, ale obserwuj prędkość, bo gdy będziesz za wolny samolot straci siłę nośną i zlecisz w dół. Od razu nie wlecisz w ten punkt, po prostu miń go, wzbijaj się cały czas. Gdy się trochę już oddalisz (trójkącik będzie na brzegu mapy), zawracasz i dalej do góry. U mnie to zawsze działa.
dzienki pax
Witam.
Mam kłopot z misją New Model Army u Zero.
Próbowałem na wszystkie sposoby ale nie mogę jej przejść.
Z góry Dzięki …
musisz leciec wysoko az z trójkąta zrobi sie kwadrat a gdy juz go zobaczesz zawróc na tej samej wysokosci proste
– Dodane 17.01.2009 (So) 12:53 –
siema jak przejsc misje w las venturas od 2 policjantów ?? prosze o szybko odpowiedz z góry dziekuje
:idea: :idea:
byś napisał jak się ona zwie, albo w niej o co chodzi, bo od tych 2 gliniarzy masz wiele misji
Joł…
Mam problem z pewna misja…
literka W…
Tam jest jakis filmik ze gram na padzie
… I przegrywam… I zaraz wychodzi mi sie z tego
i piszee… zeee musze sie podszkolic czy cos takiego…
Jak ja mam to zrobic ???
…Jak by co to odezwac sie na gg
10164177
Musisz dużo pływać i nurkować (zwłaszcza), aby zwiększyć swoją pojemność płuc (lung capacity).
tO JUZ WIEM
kURDe… Jestem na pokladzie…
Wszystkich zabilam…
Nawet powybuchaly te llodzie…
A do tego trojkata zoltego nadal nie moge isc ;/ ’
Czy zostało wydane oficjalne spolszczenie do gta IV?
Na allegro są,ale angielskie.
A jak nie to kiedy zostanie?
nie ma oficjalnego polskiego spolszczenia, jakaś ekipa robi spolszczenie i nie będzie to takie jakie to było w pozostałych częściach tylko profesjonalne