a ja mam problem z misją w 2 mieście bo jest to misja W i tam na filmiku jest jak grają na konsoli a potem mi pisze coś o jakiejś praktyce underwater ale praktyka pod wodą :shock: coś nie chalo z tą misją prosze o pomoc
Musisz dużo nurkować, by twoja pojemność płuc się zwiększyła. Trochę to zajmuje, ale niestety jest konieczne.
dzieki za pomoc
Mam problem z przejsciem misji u madd dogga w 3 miescie na ps2. Wiem co musze tam zrobic, czyli musze wziasc auto z kartonami i podstawic je tak by on madd dogg na nie spadl (bo chce on skoczyc z dachu), ale gdy ide szybko po auto on juz skacze. Mam na to gdzies sekunde i nic wiecej bo skacze on od razu, pomózcie!
Nie wiem totalnie o co chodzi… Pomozecie?
ciezko mi jest wytłuamczyc to moze po fotkach…
Caly czas mam punkt CJ i nie ma zadnego czerownego pola itp.
ja mam buga w missji na 64 % ukonczenia to jest ze madd dog skacze z domu i musisz go zlapac w ciezarowke. szujkalem po stronach w necie i ludzie pisza ze ten bug sie zdaza ale zadko. Madd dog skacze zaraz po filmiku nawet nie zdaze sie ruszyc. czy da sie ta misje jakas przejsc ?
– Dodane 29.06.2009 (Pn) 10:05 –
no i na moim posice sie zakonczylo. ja to mam talent, zatrzymalem wątek na 985 postow 4 zdaniami :}
Do wszystkich, którzy mają problem z przejściem jakiejkolwiek misji w GTA:SA.
Wpisujecie na youtubie nazwę danej misji i oglądacie dany film. Mi pomogło z 5 razy w przejściu różnych misji
wiesz co ja mam podobny problem…jak trzeba tym samolotem okrążyć naćiskając Q i E. to mi samolot w inną stronę leci i tak w kółko i chyba wogóle nie przejdę dalej gry przez to>>>:(
No to wejdź na youtube’a i zrób jak powiedziałem (albo zmień sterowanie samolotem w opcjach).
Witam mam problem w gta sa może to trochę nie na temat, ale poszedłem po misję verdant meadowns (czy jakos tak) kupiłem dom, który miałem kupic, a teraz nie mam żadnej misji nie dostaje żadnych tel… Wiecie może dlaczego/>? Jak tak to proszę o POMOC.
Musisz pójść kawałek dalej do litery S - jest w takim domku, do którego są schodki - jest tam szkoła latania. Po jej ukończeniu otrzymasz kolejne misje.
Ok… wielkie dzięcki za pomoc…
Może masz przestawione sterowanie i naciskasz przyciski nie te co trzeba w większości są to klawisze numer 8, 4, 6, 2
A tak swoją drogą, to możecie również napisać do mnie na PW. Przeszedłem tą grę parę razy i znam ją na pamięć.
Mogę pomóc jakby co
ja mam problem w gta sa z misja mike toreno. na poczatku t-bone mowi zebym pojechal do doherty na plac budowy. i kiedy dojezdzam na miejsce nic sie nie dzieje. jezdze po tym placu i nic. mowi tylko ze mike ma mala baterie. prosze pomuzcie mi! ![-o<
– Dodane 15.10.2009 (Cz) 15:11 –
oto moj save:
http://rapidshare.com/files/293336090/GTASAsf1.b.html
jakby u kogos poszlo to wyslijcie mi
majkel10
Pobrałem twojego save’a. Zaraz przejdę Ci tą misję
EDIT:
Sorry pomyliłem się. Masz uszkodzonego save’a albo co, bo tej misji u mnie również nie da się przejść.
spróbuje przejść od nowa. jak by co dam znać. ale to nie tragedia doszedłem do tej misji za 8 dni