Problemy z misjami w GTA SA- inne topiki out

mam jakis problem ze sciagniecie. jak dobrze umiem czytac angielski to rozumiem, ze nie ma slotow na sciagniecie bo za duzo ludzi jest na necie

to może na pocztę ci wyśle??

e-mail: majkel1076@gmail.com

ok już wysłałam

ok poszlo. zaraz ci wysle

Ok, dzięki wielkie :smiley:

NajnaRN , przeszedłem ci dwie misje:

-kółko nad lotnieskiem

-kólko nad lotniskiem z lądowaniem

reszta powinna być łatwa. po przejsciu szkoły latania mike toreno poprosi cieo misje z lataniem. jak jej nie przejdziesz to napisz do mnie bo przeszedlem gta sa z 4 razy (w tym raz z kodami :slight_smile:

Dobra jak coś to napisze, jeszcze raz wielkie dzięki :slight_smile:

Wisz se w goglach misje GTA i tam masz wszystko opisane krok po kroku

hej mam grę GTA SA na ps2 jestem na ostatniej planszy (Las Fentruos) i mam problem z przejściem misji Madd Dogg.

Ten facet który ma skoczyć z dachu kasyna cały czas skacze w trakcie filmiku lub po.

Proszę pomóżcie mi.

Próbowałem już ponad 3 miesiące.

niektórzy mówią że to przez kody , Ale dlaczego :?: :!: :!: :!: :!: :!:

Mógłby mi ktoś przesłać save do wersji 2.0 przed misją u tego hipisa. Jest to chyba ostatnia misja w LS i później jedziemy z nim do SF. Byłbym wdzięczny. Maila podam na PW.

Hej!Mam problem zainstalowałem samolot który podmienia andromede.I teraz nie moge przejść tej misji :oops: :oops: :oops: .Byście mi podali link do orginalnej anromedy.plissssss

O jeju. jak nie umiecie grać to ściągnijcie sobie poradnik :expressionless:

.

San Andreas? Ludzie w to jeszcze grają :D? No cóż, z drugiej strony się nie dziwię bo ta gra naprawdę wciąga.

Lecz przypominam, że jeżeli macie jakiś problem z jakąkolwiek misją bądź ogólnie z samą grą, piszcie na PW (znam tą grę na pamięć, więc problemu nie będzie).

Chyba nadszedł czas żeby “odpiąć” ten temat.

Moglby ktos pomoc z misjami ‘Masz swoje zetony’ i to gdzie trzeba zrobic zdjecie planu architektonicznego kasyna Caliguli?

Ale bez kodow!

Dodane 19.09.2010 (N) 13:44

~update

Siema mam problem z pierwszą misją u OG Lock’a (czyt. OłDżi Lok’a) co trzeba pojechać na plaże, zatańczyć i ukraść vana. W ogóle nie mogę zatańczyć na 2500 pkt albo naciska za późno, albo za szybko, albo złą strzałkę… Jeśli ktoś chętny i ma czas to wyśle mu na pw save’a i mi przejdzie :wink: plsbo tylko ta misja mi została, innych nie mam… dopiero jak tą przejde będę miał następną

mam problem bo nie mam żadnej misji a ostatnią jaką robiłem była ostatni lot toreno i nie wiem co mam teraz robić

a powinienies mieć misje krak boom boom u triady po tej misji zadzwoni do ciebie toreno pod znakiem zapytania…