no i dale niemogę jej poderwać teraz pisze coś takiego YOU NEED TO SHOW STYLE TO IMPRESS , DUDE! wydaje mi się że trzeba się inaczej ubrac tylko nie wiem jak POMUŻCIE
Jak postawić i usunąć PLAYER TARGET. Nie wiem czy w ogóle można to zrobić. Grałam sobie, a tu nagle koło jakiegoś budynku widać na mapie czerwoną piłkę. Byłam przy budynku, ale nic nie ma.
Złączono Posta : 21.07.2005 (Czw) 14:49
CZY KTOŚ MÓGŁBY PRZEJŚĆ MI MISJE? U OG LOCA Z TAŃCEM NA PLAŻY? PODEŚLE SAVE. PISAĆ NA GG 3031827
witam
mam problem z jedną misją w 3 mieście. nazywa się dam and blast w kasynie wuziego. literka - $. otóż w tej misji trzeba dostać się na lotnisko ukraśc samolot i polecieć w wskazany na mapie żółty trójkąt. więc lece a tu trójkąt jest widoczny w wodzie a do wody nie moge wylądować bo będzie misja przegrana ;/ może mi ktoś powiedzieć gdzie tam się ląduje żeby dalej kontynuować misje?
trzeba wyskoczyć z samolotu i wylondować w wodzie
a którym klawiszem się wyskakuje z samolotu?
Enter w czasie lotu albo f ale to zależy jak sobie ustawiłeś
Tym albo tym
I trzeba go przytrzymać przez chwilę…
A nie lepiej wcisnąć 2X szybsze działanie
z samolotu się wyskakyje (F) albo (enterem) a to ta misja co lecisz tak wysoko i co jest taki okrąg i trzeba przez niego przelecieć jak tak to jak będziesz w tym okrągy to przytrzymaj enter przez chwilę to on sam wyskoczy
mam problem z misją gdzie trzeba podskakiwac samochodem dajcie jakąś dobrą rade jak to przejść
Nie mogę przejśc tej misji gdzie się goni tego faceta na motorze.Nie moge go dogonić:/
musisz szybko przebierać palcami trochę się po męczysz aż wkońcu przejdziesz
Rafi jedz bardzo ostroznie za nim zwalniaj przyspieszaj on w koncu sie zatrzyma i go kropniesz z guna. Jak co to wal na GG.
Mam problem z misją Cataliny “Against All Odds”. Pomóżcie.
napisz więcej szczegółów bo niepamietam co to za misja
czesc, mam problem z misja w której musze zrobic zdjecia aparatem palnów kasyna Caligula w Las Venturas - jak mam zrobic te zdjecia tych planów?
normalnie wchodzisz do tego budynku pamiętaj o schowani broni idziesz do tej gosciuwki i znią gadasz pużniej idzięsz zrobic zdjęcia planów potem wzniecasz ogień kiedy wszyscy uciekają idziesz jeszcze raz do góry i robisz jeszcze jedno zdjecie tam gdzie stał ochroniarz potem musisz wybić palantów i ochronizrzy i uciec z tamtądwe wskazane miejsce
W tej misji trzeba dojechać do jakiegoś budynku. Catalina daje ci 10 sztuk Satchel Charge. Potem wchodzimy do budynku. Catalina zabija paru ludzi. Moje zadanie polega na rozwaleniu tylnych drzwi. Tylko, że zawsze jak podkładam wszystkie ładunki i je odpalam, to ginie Catalina.
Macie może jakieś wskazówki ?
Pewnie że mam podłuz jeden ładunek na drzwi najlepiej na zamek i zdetonuj ładunek potem wejdz do środka jak rozwalisz drzwi w podłurz ładunki na sej aby go otworzyć podkładaj tak długo aż go otworzysz a potem zabież z niego kase i uciekaj z Cataliną we wskazane na mapie miejsce i to będzie koniec misji
Detonator pojawia się po podłożeniu wyszystkich ładunków :? Jak się detonuje pojedynczy ładunek ?