Problemy z misjami w GTA SA- inne topiki out

Czasami jest w trzecim miescie na parkingu szpitalu , tego gdzie byla taka misja gdzie sie gonilo 3 karetki =D

normalnie wjedz do bazy podjedz do patrola wybij palantów i bierz patrola a potem uciekaj :stuck_out_tongue: A tak przy okazji nie wie ktoś gdzie znajduje się szkoła rowerowa???

Nie ma, jest motocyklowa na południowym-zachodzie Las Venturas.

ja wyczytałem w cd-actionie w kodach żeby dostać motor NRG500-ZDOBĄDZ wszystkiezłote medale w “szkole rowerowj”(ale można go też znależć na parkingu koło domu Johnsona) tak tam pisze :stuck_out_tongue:

NRG500 stoi w dokach w miejscu w ktorym sie eksportuje samochody.

Czy szkoła latania i samochodowa jest potrzebna do ukończenia fabuły gł? :stuck_out_tongue:

To mam problem :frowning:

Tak jest potrzebna.

tak bo jak ukończysz szkołe samochodową to dostaniesz dziewczynę a jak ukończysz szkołę latania to otrzymasz dalsze misje a co niemorzesz przejść to ja ci pomoge TRENING CZYNI MISTRZA !!

Czyli szkółka samochodowa jest potrzebna do zdobycia nażyczonej :stuck_out_tongue: Ale nie do gł. misji ;] Szkoła latania jest potrzebna do ukończenia fabuły :smiley: Dobrze napisałem? :lol: :stuck_out_tongue:

cze, czy ktos moze mi przejsc szkołe latania (wysle mu sejva) bo mencze sie od tygodnia, a bez tego nie moge robic zadań :frowning:

Ja ponawiam info co do pani pielegniarki :wink:

Gdzie moge znalesc pania pielegniarke do poderwania.

Jest w sanatorium AVISTA niedaleko SF.

Jednak nie moge znalesc tego sanatorium

Gdzie moge go znalesc ?

Szukalem szpitali AVIStA jednak sie nie natknalem.

Jak dotad odp. nie otrzymalem :frowning:

I nie chodzi mi tu o serduszko na mapie jak to napisal mi ford_focus :

A zeby to serduszko bylo to musze ta dziewczyne najepierw znalesc i ja zagadac. Tylko nie wiem gdzie jest to sanatorium w AVISTA :frowning:

Patricko

:wink:

a ja niewiem jak poderwać HELENĘ WANKSTEJN (to jest tadziewczyna co szczela w te tarcze nad amu nation) i mam taki problem jak do niej podejde to ona coś do mnie powie ale jak ja nacisnę żeby coś do niej powiedzieć to CJ nic niemuwi wie ktoś jak ją poderwać PROSZĘ O POMOC :frowning:

Każdy kto się pyta o przejście szkoły latania niech się zgłosi do mnie wygrywam ją ale tylko na brązowy medal (ten wystarczy żeby kontynułować grę) mogą się trafić wyższe.

jestem już chudy (mniej niż 25%) i dalej jej niemogę poderwać prosze o pomoc :frowning: pisze coś takiego jak doniej podchodze YOU HAVE PUT ON TOO MUCH MUSCULE! WHAT DOD YOU HAFE FOR BREAKFAST,STEROIDS? co trzeba zrobić proszę o pomoc :frowning:

Masz za duży “współczynnik mięśni” :wink:

a jak zrobić żeby był mniejszy i o ile go trzeba zmniejszyc

Duuuuużo biegać :smiley:

Czytaj wcześniejsze posty :roll: Maksimum to 25 %