pewnie chodziło o 500 zł
Widzisz, i to odróżnia ludzi, którzy robią coś, bo to lubią, od materialistów, którzy robią coś tylko dla kasy. I żeby nie było, że ty też lubisz to, co robisz (pewno tak, nie wiem), więc nie jesteś materialistą - ci, którzy robią coś od ( i często dla) siebie, nawet jeśli dostają za to kasę, nie śmieją się z tych, którzy jej nie dostają.
Jakiś czas temu usłyszałem gdzieś fajne zdanie :
“To pieniądze służą mnie, a nie ja im”.
To bardzo zdrowe podejście do życia
Mi zawsze przyda się dodatkowy grosz :lol:
wiec napisz mi na
Żartownisie…
Z kilkaset złotych do kilku tysięcy nawet. Ale to pewnie też zależy od waszej aktywności. bo nie wystarczy się tylko zalogować…
Ale praca niekiedy może wam napsuć krwi a niekiedy doprowadzić do smiechu i bólu brzucha niekiedy…
Wow jaki biznesmen ja nie jestem takim papierkowcem ale powiedziałbym ci ile zarabiam na pewnym forum najlepszym w Polsce w pewnej kategorii…
Ale nie chce robić reklamy ani się chwalić tak jak ty…
Brawo… :twisted:
Nikt się nie chwali bo to nie są duże pieniądze, ale pomyśl, przecież zawsze coś.
Będzie na drobiazgi życia codziennego
A za darmochę no to tylko hobby.
To nie ważne wielu ludzi tak dorabia, ja nie chce absolutnie wchodzić w konflikt słowny gdyż ja tylko przedstawiłem ile ja mam za prowadzenie forum, wiem, że to nie są duże pieniądze, ale do mojej szanownej wypłaty z normalnej roboty to ładnie mi zaokrągla do całej sumy, a skoro dostałem taką propozycje to czemu z niej nie skorzystać :mrgreen:
I pomijając to wszystko prawda jest taka że portal nie płaci moderatorom, żeruje na ich czasie, wykorzystuje zdolności które bądź co bądź posiedli w kwestii moderacji i zachowań ludzkich na forum, a oni jeszcze muszą się trzymać rygorystycznych przepisów panujących na portalu, pisać ostrzeżenia, blokować, stresować:lol: .
Żeby w całej polsce wszyscy chcieli robić za darmo to pieniądz nie był by nam potrzebny. Jesteście wielcy moderatorzy
:oops: :oops:
mój kumpel jest madem na forum a ma tylko metr 65
PaPuX , podaj mi na PM adres tego forum gdzie Ci kase placa
sam chce sie przekonac,bo narazie wiekszej glupoty nie slyszalem
Mi też podaj 8) 8)
Dajcie se spokój z tymi
Jak was to interesuje, to pytajcie kolegę na privie
Nie mam nic do tego czy dostajecie pieniadźe czy nie. Ale tak na zdrowy rozsądek to za prace należą sie pieniądze.
Dzień w dzień modzi siedźą na forum i poprawiają, usuwają, piszą, banują. I wszystko za 500 zł rocznie? (chodzi mi o te prezenty od dp windows xp czy corel) Troszke mało. Fajnie popisać, ale siedziec pare godzin dziennie przed kompem, na kogoś vortalu, pracowac za tego KOGOŚ kto zarabia pieniądze za twoją pracę. I to wszystko za 2 grosze?
Na marginesie ile tak przeciętnie modzi siedzicie dziennie na forum?
(nie na komputerze tylko forum, czyli nie robicie nic innego w tym czasie tylko przegladacie tematy)
Trudno mówić, że nie robimy nic - można rozmawiać przez komunikator, przeglądać sieć, projektować stronę czy po prostu - pracować… Poza tym czas może się sumować - rano chwilę, południe chwilę i wieczór reszta - łącznie wychodzi:
Zależy kiedy:
-
wolny dzień (więcej czasu): ok. 12-13h a czasami więcej
-
średni dzień (mniej czasu): ok. 5-6h
-
zły dzień (bardzo “mniej” czasu): ok. 2h
-
bardzo zły dzień (bardzo bardzo “mniej” czasu): max. godzinka albo wcale.
To ja, a jest nas więcej - wszystko zależy od nawału obowiązków w świecie rzeczywistym, samopoczucia, ilości “wspaniałych, motywujących do pracy” maili i wiadomości od Użytkowników, pory dnia i roku, pogody, potrzeby, ilości pracy…
Jakby ktoś miał wątpliwości -> Tak, mamy swoje rodziny, jemy, chodzimy, korzystamy z łazienki, rozmawiamy ze światem (albo mówimy sami do siebie, w każdym razie rozmawiamy), wyrzucamy śmieci, chodzimy do sklepu, odkurzamy, a nawet - uwaga - pracujemy bądź uczymy się :jupi: :placze:
No i dla ścisłości - OS Windows XP do tej pory dostał nasz wspaniały administrator Lazikar
Ale z tego co pamiętam w chyba każdą rocznice vortalu admini i modki dostawali jakieś fajne programy
Nie fajne tylko Dobre - Programy