Q6600 9600gt 4gb ram WYŁĄCZA SIĘ :<

Więc zasilacz do wymiany ?

Po długiej nieobecności odpisuje. Sprzęt nie był wadliwy. Bardzo się zaskoczyłem ich zdaniem. Zrobili różnego rodzaju testy i wszystko wypadło pozytywnie. Stwierdzili że system jest uszkodzony, odrazu gdy otrzymalem komputer do domu zrobilem formata i … Niesamowite ale komputer już się nie wyłącza :open_mouth: Dziękuje wszystkim za odpowiedzi, a zasilacz nie był wymieniony, został ten co był.

Sprubuj przeczyścić dyski ze śmieci a jak nie pomoże to kup nowy zasilacz :stuck_out_tongue:

Umiesz czytać ?

Już to uczynił

Coś mi się nie wydaje, że nie zmienili zasilacza :? A co tobie mieli powiedzieć? Że sprzedali ci uszkodzony sprzęt? Powiedzieli, że masz uszkodzony system, a zasilacz wymienili jak był w serwisie. Takie jest moje zdanie, ale całe szczęście, że już ci komputer działa. Jak będą występować podobne problemy wymień zasilacz na chiefteca :slight_smile:

Dlaczego ? Są inne lepsze lub tak samo dobre

chieftec to jedna z najlepszych marek i ja osobiście ja polecam… sporo moich kumpli i nie tylko ma zasilacze tej marki i jakoś nigdy nie usłyszałem złej opinii na ich temat

A ja polecam Modecom MC i co? Frytki? Każdy tak może powiedzieć o zasilaczu jaki sie ma.

No i co??? a czy ja coś mowie, że twój zasilacz jest slaby?.. pro prostu napisałem poprzedni post aby jeśli zdecydował by się wymienić zasilacz to na chieftecu się nie zawiedzie. Nie napisałem, że chieftec jest najlepszy, nie ma lepszego itp… Więc o co ci chodzi? :slight_smile: