wydaje mi sie (też ekspertem nie jestem co zresztą widać) że zasilacz 600W choćby nie wiem jaki był to taką konfiguracje jest w stanie obsłużyć pozatym wiem że był jakieś 80 zł droższy od chiefteca 550W (ile dokładnie kosztował to ci nie powiem bo dostałem go na urodziny )
Zasilacz odpada, możliwe że to płyta główna nie wyrabia z taką grafika, przy niektórych gierkach mogą być takie problemy. Musiałbyś wymienić na coś nowszego… Albo procesor za słaby, jak na taką grafikę, ale według mnie wszystko powinno dobrze działać. Teraz to ja się poddaje, już totalnie nie wiem o co chodzi
Gdyby procesor był za słaby, to by po prostu gra zwolniła Poza tym, czemu Twoje pamięci pracują w trybie 266 MHz ? Może to jest powodem że karta za długo czeka na dane.
pracuja na takim niskim taktowaniu poniewaz kupujac ten sprzet ten RAM byl domyslnie ustawiony ten 1 GB kupiony ostatnio mógłbym podkrecic (GoodRAM to niema co sie bac zbytnio) ale starsze 2x 256 to jakies elixiry niby pracuja bez zarzutu juz 5 lat ale troche boje sie je podkrecac