chciałeś powiedzieć o 2000 kilometrów
z londynu jest coś koło 1,4k km do mojej zapadłej miejscowości której nazwy nie podam bo to dziura czaso-przestrzenna gdzie ptaki latają do góry nogami :lol:
Nidzica
:x :oops:
W dniu 30.06.2008 , o godzinie 23:36 został dopisany post przez the.witcher
goodprogram no jak mogłeś
Dzwoniłem właśnie do Komputronika i potem do tego sklepu Znak i na moje pytanie kiedy będą mieli 4870 każdy mówił “nie wiemy,nie mamy jeszcze żadnego info od dystrybutora” Ehh…
podaj dokładny link do produktu, bo nie mogę znaleźć
PS. Jeszcze nie było premiery w Polsce więc wątpię żeby były dostępne
PS2. Chociaż na allegro.pl jest już do kupienia ale cena jest po prostu porażająca, TU
i tak lepiej niż nowe gf
w znaku jest podobna cena jak na alle
tylko w znak.pl nie są dostępne bo pisze:
czyli jest niedostępny, a na allegro.pl do kupienia, ale sadzę ze jak za tą cenę to nieopłacalny i lepiej wziąć HD4850 za 500zł
Tu masz liste http://tryton.com.pl/CennikKatLista.asp … 7&kat=kat2
Został tylko jeden typ, ludzie się rzucili na te karty
my mówimy o HD4870 a nie o HD4850, o tym ze HD4850 są dostępne od kilku tygodni to my doskonale wiemy
Jak na razie sytuacja się poprawia i kart 4870 przybywa-na Allegro mają już 6 modeli i ich ceny coraz niższe,w Komputroniku dwa i ich ceny spadają,a najtaniej znalazłem za 806 zł jak na razie
no to drogo, bo HD4850 kosztuje już 470zł, więc za jedną HD4870 można dostać 1.714893 HD4850
No ja wiem że drogo,dlatego ciągle czekam,bo nie wszystkie modele 4870 jeszcze się ukazały na rynku
jeśli chodzi ci o chłodzenie, to zapewne i tak wszystkie na początku będą miały takie same tylko z inna nalepka (tak jak było z HD4850)
Na Pixmanii model Sapphire za 688 zł-no to już mi się podoba
a mi się tak średnio podoba
za HD4850 zapłacisz 479zł z apollo.pl a za HD4870 z Pixmanii 688zł. więc różnica w cenie jest spora (200zł) a w wydajności minimalna, wiec raczej średnio się opłaca brać
Za cenę tego sapphire lepiej wziąć już HD 4870.
No ja właśnie o HD4870 Sapphira mówiłem
Aaaaaa… A my myśleliśmy, że HD 4850…