Tylko że jak się to dezaktywuje, ujawnia się glitch nad kartami nowych stabilnych wersji (chyba że to tylko u mnie, ze względu na osobiste zmiany layoutu…).
A no odnosi się, bo jej nie ma dla najczęściej komentowanych (grafikę karty “wszamało”). Chodzi Tobie o brak ramki/border’a z prawej (teraz zauważyłem, że jej też nie ma ;))?
Ogólnie problem w tym, że lewa i prawa kolumna są inaczej “zbudowane” i przełożenie jakiejś części z jednej do drugiej powoduje graficzne “nieścisłości”, inaczej w div “b10” (naj. komentowane) element “text” nie jest w pudełku “rightBorder” (dla niego zawarta jest grafika ramki po prawej) + rodzic…
Innymi słowy aby to “wyglądało”, skrypt nie może zamieniać miejscami elementów, a raczej dodawać do lewej kolumny “a5” (ONF), usuwając go tym samym z prawej kolumny.
Lisek w wywiadzie u Banana napisał że jakby kogoś takie newsy od kuchni interesowały to by wrzucał stosowne notki na bloga, odzew w komentarzach był spory a tu cisza z jego strony…
Ja też uważam, że ramka "Ostatnio na forum powinna pozostać w tym samym miejscu w którym była do tej pory, ulokowanie jej gdzieś tam niżej, gdzie trudno ją odnaleźć mija się z sensem. Mam nadzieję, że to tylko jest jakiś błąd-niedopatrzenie redakcji, i wkrótce wszystko wróci po staremu.