Wyniki aktualne. Poprawiłem tylko jeszcze link kolegi ra-v na imgur, ponieważ ugu zabrania hotlinków.
Obecnie najszybszy procesor w SuperPi posiada kolega matty24 - z wynikiem 8 i trzech dziesiątych sekundy (8.252, zaokrąglenie do 8.3) na procesorze Core i5 2550K podkręconym do 4.6 GHz. Zapraszam do próby pobicia wyniku
Na pierwsze nie zrobię z tym wynikiem ataku, jednak, podbiłem takt do @4.5GHz i wynik mnie zadowala. W przyszłym tygodniu zrobię 4.6GHz i spróbuję zaatakować I miejsce :lol:
Mam przy okazji pytanko do nieco bardziej obeznanych w O/C: to normalne, że przy O/C Pentium Dual-Core trzeba tak podnosić napięcie? Ś.P Pentium 4 HT 630 robił 3.86 bez podniesienia VCore…
Proszę nie zapominać, że maksymalna szerokość grafiki dołaczonej do postu określona w regulaminie forum to 550Mpx. Proszę albo stosować miniaturki, albo dostosować szerkość grafiki do rozmiarów określonych w regulaminie, inaczej wszystkie posty ze zbyt dużą grafiką będą od tej pory automatycznie usuwane bez żadnego powiadomienia.