Ranking SuperPi - 1M (edycja IV rankingu)

Dla mnie ok.

A dałbyś radę zrobić 4 listy po 10 pozycji dla SuperPI i dla jakiegoś innego programu, który liczy na wielu wątkach?

Ciężko byłoby mi ogarnąć całą tabelę, zwłaszcza przy małej ilości czasu wolnego. Dlatego jak coś, to może ktoś zrobi oddzielny wątek dla wielowątkowego programu. A reszta jak w związku z ucięciem do Top 10?

Wyników przybywa dosyć mało (kilka na miesiąc) i top10 prawdopodobnie jeszcze długo pozostanie takie jak jest.

Ja tam nie widzę sensu skracania listy - teraz każdy jest widoczny :wink:

Jeśli chodzi o wielowątkowy program - cinebench R11,5/15 powinien być odpowiednim syntetykiem do tego celu. Mogę założyć temat jeśli będą chętni.

Może coś wieloplatformowego? :wink:

Może y-cruncher? :slight_smile:

Jestem zdania, że powinno zostać jak teraz, bo obecnie pojawiają się wyniki, jak będzie tylko top 10 to Ci mający wyniki poniżej nawet nie napiszą w temacie…

Jeśli poczekacie do maks poniedziałku/wtorku wieczora to mogę zrobić jakiś “mini system” dostępny pod adresem www, do którego będą 2-3 osoby miały dostęp i będą mogły wstawiać wyniki testów.  Po co się męczyć w postach, skoro wszystko może zrobić automat :wink:

Ustalcie tylko jaki to będzie program:

Moja propozycja to właśnie y-cruncher.

Proponuję też ustawić parametry testów

Preferuję spisać domyślne, i proponuję z podziałem na 1 rdzeń i wszystkie rdzenie (będą 2 wyniki testów).

@ra-v, i jak skrypt?

Haha - chyba kilka poniedziałków minęło, bo nikt nie odpisał to też siedziałem cicho :wink:

To umówmy się, że najpóźniej chwilę po świętach coś zrobię, a potem będziemy myśleć co dalej.