Redakcja DP kupi stare komputery!

Czy zostały podane jakieś informacje dotyczące wystawy zabytków?

posiadam sprawny komputer AT 286 marki Twinhead z wysuwanymi kieszeniami na wymienne napędy

SPECYFIKACJA:

procesor: 286

Ram 4x 256 kb

dysk ???

2x napęd 5,25" z szynami

1x napęd 3,25" z szynami

Wymaga drobnych czynności montażowych.

CENA:

Oddam za darmo jeśli ktoś przyjedzie i zabierze (Warszawa, Ursynów)

DODATKOWE wymagania:

Potrzebuję dokumentu stwierdzającego oddanie tego sprzętu (np. przekazanie na złom) z danymi firmy odbierającej .

Proszę o odpowiedź nas mój adres, czy jesteście zainteresowani.

– pozdrawiam Bolek

Witam mam na sprzedasz dość unikatowy komputer jak na nasz kraj.Czyli Didaktik M (czeski klon ZX).W skład zestawu wchodzi komputer , stacja dyskietek , zasilacz , kasety , kabel do podłączenia magnetofonu , interfejs M/P.Oczywiście wszystko sprawne.

Pozdrawiam

Skontaktuję się poprzez PW

Witam proszę o to fotki.

http://zapodaj.net/071931c52f50.jpg.html

http://zapodaj.net/dac92b52750b.jpg.html

Jeśli oferta jest nadal aktualna, to mam do zaoferowania komputer AMIGA 2000 z wyposażeniem: karta GVP z rozszerzeniem pamięci i sterownikiem SCSI, twardy dysk MAXTOR 340 MB, karta pamięci z 2 MB fast-ramu, karta IBM z procesorem 80286 8 Mhz razem ze stacją dyskietek 5.25 cala 1.2 MB, zewnętrzna stacja dysków 5.25 w s formacie Amigi. Sprzęt od nowości w moich rękach, sprawny, brak myszki i joysticka. Z drobiazgów - modulator, oryginalne dyskietki systemowe Amiga i Pc, Kilkaset dyskietek 5.25 cala z grami na Amigę. Twardy dysk wypełniony po brzegi grami, programami, oraz produktami sceny amigowej.

Wysłałem w pn maila, proszę o odp.

mam do sprzedania komputer commodore 64 z monitorem kolor też commodore w zestawie kartridze magnetofon gry na kasetach i programy joystik wszystko w 100% sprawne w stanie idealny kontakt 698507995

Witam. Do sprzedania:

1. Sprawny Atari 800XL, magnetofon CX12 TURBO, Cartridge Turbo 2000, Joystick, zasilacz, kabel TV oryginalny. Brak opakowania.

2. Amiga 500+, wersja niemiecka (niemieckojęzyczna klawiatura, odpalony na zasilaczu z Atari +9V+5V - wymagane: +12V, +5V zgłasza sygnał i ekran startowy ale w przesuniętym pasmie-niewiele widać.), oryginalne plomby, nietestowana stacja! Przejściówka A520. Pokrywa na klawiaturę. Joystick. Brak zasilacza!

Proszę o kontakt wyłącznie e-mailowy. Zdjęcia na życzenie na e-mail.

Witam. Nowa aukcja która bezpośrednio dotyczy tematu:

http://allegro.pl/komputery-dla-fanatyka-schneider-spectrum-mac-svi-i1925191933.html

pozdrawiam.

Sprzedam Atari 800XL. Stan techniczny ideał. Wszystko działa, pamięć sprawna w 100%, dźwięk głośny i wyraźny, obraz ostry i nasycony. Stan wizualny dobry. Niestety z racji wieku jej koloru ekri, klawisze funkcyjne mają wytartą gdzieniegdzie warstwę aluminium. Posiadam do niego magnetofon( nie sprawny ale wystarczy wymienić gumki napędu oraz ustawić głowicę) oraz kable i zasilacz.

Bardzo zależy mi na szybkiej sprzedaży więc proszę o kontakt na e mail: xqba007x@gmail.com

Witam

Mogę zaoferować stary komputer walizkowy, pierwowzór laptopa - słynna Toshiba T3100/20 z 1986r. na chodzie !!

Działa wszystko - mogę pokazać fotki.

Idealny do kolekcji starych komputerów lub do muzeum.

Zaineteresowani mogą mnie szukać na GG 215521

Ja miałem Maca pamiętającego młodość mojego ojca.

Z tego co wiem to powinien być na strychu (ale nie jestem pewien!). Pamiętam, że brakuje do niego myszki, ale klawiatura powinna być. Odczytywał on gry z dyskietek i miał około 70MB na dysku. System odpalał jeszcze rok temu. Poszuka i dam znać jak znajdę, jak nie znajdę to też dam znać. :smiley:

Interesowało by was tkie coś?

Niestety zaginął mi mój Macintosh :frowning:

Jasne, że byś nas interesowało. Daj znać na maila krogulec [at] dobreprogramy.pl

Witam

Mam na zbyciu laptop Compacq Contura 410 series 2860

Procesor : SL ENHANCED 486DX2 / 50 MHz

memory 8192 KB , laptop w idealnym stanie zainstalowany Windows Version 3.1 85-92 r.

matryca bardzo słabo podświetlona, w dzień prawie nie widać ale może

tak miały nie znam się na starociach.

Skontaktuję się mailowo

Witam

Posiadam troszkę niekompletne kompki bo brak mi okablowania do nich.

Oferta:

-klawiatuura Timex 2048

-2x napęd FFD 3000 Timex

-drukarka GP do Timexa

-2x intercace Timex

-Atari 800XL

-magnetofon Comodore 64

-jakaś karta c-64/x

dodatkowo kilka egzemplarzy czasopisma “Bajtek”, numery : 2 z roku 91, nr 1,4,7,9,10,11/89, nr 3,10,11,12/88, nr 3,4/87 i nr 1,5,6,8/86.

Czy interesowało by coś z tego redakcję.

posiadam działający IBM PS/2 Model 30 wraz z Monitorem proszę o kontakt :slight_smile:

A interesowały by was jakieś starsze podzespoły?

mam stare wydania cda z 2000/2002r z grami (v-rally,viva football,soul reaver,eracer,sheep,unreal)

bez czasopism mam rayman2, crock,crock2 (mocno porysowana płyta), vietnam black ops

sprzęt:

riva tnt2 32mb sprawna

stary cd room x32 z 98 raczej sprawny