Czy zostały podane jakieś informacje dotyczące wystawy zabytków?
posiadam sprawny komputer AT 286 marki Twinhead z wysuwanymi kieszeniami na wymienne napędy
SPECYFIKACJA:
procesor: 286
Ram 4x 256 kb
dysk ???
2x napęd 5,25" z szynami
1x napęd 3,25" z szynami
Wymaga drobnych czynności montażowych.
CENA:
Oddam za darmo jeśli ktoś przyjedzie i zabierze (Warszawa, Ursynów)
DODATKOWE wymagania:
Potrzebuję dokumentu stwierdzającego oddanie tego sprzętu (np. przekazanie na złom) z danymi firmy odbierającej .
Proszę o odpowiedź nas mój adres, czy jesteście zainteresowani.
– pozdrawiam Bolek
Witam mam na sprzedasz dość unikatowy komputer jak na nasz kraj.Czyli Didaktik M (czeski klon ZX).W skład zestawu wchodzi komputer , stacja dyskietek , zasilacz , kasety , kabel do podłączenia magnetofonu , interfejs M/P.Oczywiście wszystko sprawne.
Pozdrawiam
Skontaktuję się poprzez PW
Jeśli oferta jest nadal aktualna, to mam do zaoferowania komputer AMIGA 2000 z wyposażeniem: karta GVP z rozszerzeniem pamięci i sterownikiem SCSI, twardy dysk MAXTOR 340 MB, karta pamięci z 2 MB fast-ramu, karta IBM z procesorem 80286 8 Mhz razem ze stacją dyskietek 5.25 cala 1.2 MB, zewnętrzna stacja dysków 5.25 w s formacie Amigi. Sprzęt od nowości w moich rękach, sprawny, brak myszki i joysticka. Z drobiazgów - modulator, oryginalne dyskietki systemowe Amiga i Pc, Kilkaset dyskietek 5.25 cala z grami na Amigę. Twardy dysk wypełniony po brzegi grami, programami, oraz produktami sceny amigowej.
Wysłałem w pn maila, proszę o odp.
mam do sprzedania komputer commodore 64 z monitorem kolor też commodore w zestawie kartridze magnetofon gry na kasetach i programy joystik wszystko w 100% sprawne w stanie idealny kontakt 698507995
Witam. Do sprzedania:
-
Sprawny Atari 800XL, magnetofon CX12 TURBO, Cartridge Turbo 2000, Joystick, zasilacz, kabel TV oryginalny. Brak opakowania.
-
Amiga 500+, wersja niemiecka (niemieckojęzyczna klawiatura, odpalony na zasilaczu z Atari +9V+5V - wymagane: +12V, +5V zgłasza sygnał i ekran startowy ale w przesuniętym pasmie-niewiele widać.), oryginalne plomby, nietestowana stacja! Przejściówka A520. Pokrywa na klawiaturę. Joystick. Brak zasilacza!
Proszę o kontakt wyłącznie e-mailowy. Zdjęcia na życzenie na e-mail.
Witam. Nowa aukcja która bezpośrednio dotyczy tematu:
http://allegro.pl/komputery-dla-fanatyka-schneider-spectrum-mac-svi-i1925191933.html
pozdrawiam.
Sprzedam Atari 800XL. Stan techniczny ideał. Wszystko działa, pamięć sprawna w 100%, dźwięk głośny i wyraźny, obraz ostry i nasycony. Stan wizualny dobry. Niestety z racji wieku jej koloru ekri, klawisze funkcyjne mają wytartą gdzieniegdzie warstwę aluminium. Posiadam do niego magnetofon( nie sprawny ale wystarczy wymienić gumki napędu oraz ustawić głowicę) oraz kable i zasilacz.
Bardzo zależy mi na szybkiej sprzedaży więc proszę o kontakt na e mail: xqba007x@gmail.com
Witam
Mogę zaoferować stary komputer walizkowy, pierwowzór laptopa - słynna Toshiba T3100/20 z 1986r. na chodzie
Działa wszystko - mogę pokazać fotki.
Idealny do kolekcji starych komputerów lub do muzeum.
Zaineteresowani mogą mnie szukać na GG 215521
Ja miałem Maca pamiętającego młodość mojego ojca.
Z tego co wiem to powinien być na strychu (ale nie jestem pewien!). Pamiętam, że brakuje do niego myszki, ale klawiatura powinna być. Odczytywał on gry z dyskietek i miał około 70MB na dysku. System odpalał jeszcze rok temu. Poszuka i dam znać jak znajdę, jak nie znajdę to też dam znać.
Interesowało by was tkie coś?
Niestety zaginął mi mój Macintosh
Jasne, że byś nas interesowało. Daj znać na maila krogulec [at] dobreprogramy.pl
Witam
Mam na zbyciu laptop Compacq Contura 410 series 2860
Procesor : SL ENHANCED 486DX2 / 50 MHz
memory 8192 KB , laptop w idealnym stanie zainstalowany Windows Version 3.1 85-92 r.
matryca bardzo słabo podświetlona, w dzień prawie nie widać ale może
tak miały nie znam się na starociach.
Skontaktuję się mailowo
Witam
Posiadam troszkę niekompletne kompki bo brak mi okablowania do nich.
Oferta:
-klawiatuura Timex 2048
-2x napęd FFD 3000 Timex
-drukarka GP do Timexa
-2x intercace Timex
-Atari 800XL
-magnetofon Comodore 64
-jakaś karta c-64/x
dodatkowo kilka egzemplarzy czasopisma “Bajtek”, numery : 2 z roku 91, nr 1,4,7,9,10,11/89, nr 3,10,11,12/88, nr 3,4/87 i nr 1,5,6,8/86.
Czy interesowało by coś z tego redakcję.
posiadam działający IBM PS/2 Model 30 wraz z Monitorem proszę o kontakt
A interesowały by was jakieś starsze podzespoły?
mam stare wydania cda z 2000/2002r z grami (v-rally,viva football,soul reaver,eracer,sheep,unreal)
bez czasopism mam rayman2, crock,crock2 (mocno porysowana płyta), vietnam black ops
sprzęt:
riva tnt2 32mb sprawna
stary cd room x32 z 98 raczej sprawny