Redakcja DP kupi stare komputery!

ja mam książkę o windowsie 3.11 :wink:

i sprzęcik z 2001 roku :wink:

http://allegro.pl/item862524614_kolekcj … at_80.html

Dzięki za info, przy czym ten monitor to raczej Hercules, a nie EGA :wink:

Za młody “towar” jak na nasze wymagania :wink:

Heh racja ega podchodzi bardziej pod rózowy kolor ;)mieszany z białym :]

Witam.

Posiadam na sprzedaż komputery Zx Spectrum +2B, Timex 2068 (wersja black) oraz Commodore Plus/4. W razie chęci zakupu proszę o wiadomość na ************************.

Monitor Compal , głosniki Star P-330?

Oryginalna dyskiekta przedsiębiorstwa informatycznego (nie pamiętam nazwy) , systemy do gry w totolotka.

I jeszcze mam takie opakowanie pły CD Enter/Chip z 98,97,99 rok + kilka innych płytek np : mapa szczecina chyba z 99 roku.

Trochę za “młody” ten sprzęt i gazety jak dla nas… :frowning:

Do tego Atari co już macie mogę dorzucić jeszcze Amstrada i Unipolbrit 2048

Super! Dzięki serdeczne :slight_smile:

Posiadam do sprzedania Komputer schnaider CPC 464. jeśli jesteście zainteresowani prosze o kontakt.

Naturalnie jesteśmy, wysłałem PW :slight_smile:

Ja mam starą mydelniczkę c 64 z stacja dysków, magnetofonem, zasilaczami dżojami trochę juz zużytymi :stuck_out_tongue: ale wszystko jest bez monitora za to z kablem do telewizorka pod antenkę. Mały telewizorek też sie znajdzie [tylko, że ledwo ledwo działa, bo coś sie mu działo kiedys ale potem nagle chodził znowu. Jednak nie wiem czy długo pochodzi]. Telewizorek FUNAI gratis do sprzętu dodam oczywiście, bo go chciałem wynieść na śmietnik już. Czy działa commodorek musiałbym sprawdzić. Konto na allegro założyłem własnie w tym celu by sprzedać to coś. Jeszcze nie wystawiłem. Jednak cena jeżeli przyjedziecie po to nie będzie niebotyczna. :stuck_out_tongue: Agry legalne jak chcecie znaleźc z tamtych czasów? Po prostu w Katowicach to sie szło do skarbka i gościu na żywca nagrywał na płyte w pare minut gre którą sie chciało na nowej dyskietce. Tylko tasmy były prawie legalne. Co z resztą było wtedy legalnego? Jak filmy video były na potegę przegrywane. Pamiętam giełdy i łażacych na wymiane hehe. Albo co tu dużo gadać same taśmy z piosenkami były pewno z radia nagrywane i nieco ulepszane tylko. A potem fiu na rynek z kolorową okładką. Wstąpienie do Unii tylko zmieniło to, ze niewolno było nagrywać z audycji radiowych już piosenek, a każda jedna jest przerywana w radiu obecnie jakimś wyciszaniem lub gadaniem. Nie wiem jak obecnie z tym nagrywaniem radia jest :slight_smile: ale nie nagra sie nic tylko dlatego, że tak przerywają piosenki. :smiley: A sie rozpisałem … co za czasy.

Przepraszam ale dopiero teraz zauważyłem Twój post. Skontaktuję się na PW.

ja mam na sprzedaż perełkę stan oraz co działa pod adresem:

ofertę proszę na e-mail. Jak będzie sensowna to dorzucę trochę starego sprzętu. Mam płyty 286/386 karty graficzne, kontrolery itp.

Skontaktuję się jutro na maila z propozycją :slight_smile:

Witam> mam do przedania polski komputer MAZOVIA> POPRZEDNI WŁAŚCICIEL TEGO KOMPUTERA ZAMIEŚCIŁ INFORMACJE ORAZ ZDJECIE TEGO KOMPA NA STRONIE ENCYKLOPEDII: http://pl.wikipedia.org/wiki/Mazovia_1016> KOMPUTER JEST KOPLETNY MINUSEM JEST ZE PO WLACZENIU KOMOPUTERA NA EKRANIE NIC SIE NIE POJAWIA A KOMPUTER PISZCZY UWAGA KOMPUTER PRAKTYCZNIE NIE DO ZDOBYCIA !!

Wysłałem PW :slight_smile:

Witam!

Posiadam Apple IIc, IIgs sprawne, z dużą ilością osprzętu, mogę odsprzedać lub wymienić na coś:

black19@vp.pl gg:651314

Oddam za darmo (lub za symboliczną złotówkę) Atari 800XL , magnetofon XC12 z założonym turbo, kasety z grami i użytkami. Komputer w oryginalnym styropianie i tekturce trochę podniszczonej, modulator TV przestrojony na secam. Nosi ślady używania, wytarte znaczki na klawiszach specjalnych. Gdy go pakował kilka lat temu jeszcze działał :smiley: . Jak ktoś chce, niech zabiera.

Witam ja mam do sprzedania ATARI 800 XLcaly komplet czyli zasilacz magnetofon ATARI XC12 dodatkowo jest przy nim sporo gier:) Proszę o kontak na nr gg 8137414 lub justys898@o2.pl justyna