Skąd bierzecie kod konieczny do rejestracji na stronie zlot.dobreprogramy.pl ?
Pozdrawiam
Andrzej :?
Skąd bierzecie kod konieczny do rejestracji na stronie zlot.dobreprogramy.pl ?
Pozdrawiam
Andrzej :?
Kod był dla zaproszonych osób.
Rejestracja otwarta ruszy dziś. Chyba na vortalu jest o tym informacja…
Myślałem że już ruszyła
Mam tylko nadzieję że jakieś przedstawicielki płci pięknej się załapią. Mamy ich tutaj tak mało, że może jakaś taryfa ulgowa dla nich?
No i wystartowali
Mocno im kibicuję ;]
Życzę wszystkim dobrej zabawy
Co do płci pięknej, do tego momentu zarejestrowały się dwie.
A jak to będzie wyglądało? Kto pierwszy ten lepszy czy jakieś losowanie wśród osób które się zgłosiły się odbędzie?
W tej chwili jest kto pierwszy ten lepszy. Natomiast jeśli w ciągu 7 dni nie wpłynie 50 PLN, to osoba taka wypada z listy. Wtedy osoby z listy rezerwowej, czyli Ci którzy się zarejestrują po przekroczeniu limitu miejsc wskakują na takie miejsce. Tutaj też będzie się liczyć, kto pierwszy ten lepszy.
Cóz, czyli już wszystko jasne. Zanosi się na to, ze wspomogę płeć piękną. Zobaczycie, jeszcze weźmiemy Was szturmem xD
Pozdrawiam, jakże uradowana
Shi.
I jak z liczbami? Ile osób jest jak na razie zarejestrowanych ?
Daleko do 130 ? [btw. może jakich licznik q:]
Zostało jeszcze około 20 miejsc.
Myślałem, że miejsca rozejdą się jak ciepłe bułeczki [albo jak programy podczas polowania].
A tutaj ciągle wolne miejsca…
Ups. Dokładnie 19 zostało jak sprawdzałem rano - teraz wolnych jest 11.
No i rozeszły się praktycznie
wortal ma tyle czytelników a zarejstrowało sie mało ale większość najwidoczniej tak jak ja nie ma 18 i nie pojedzie
ja sie zarejestrowałem ale skąd mam wiedzieć że na pewno mam miejsce? aby nie wyszło że wpłacę kasę a jestem np rezerwowy czy coś
Rejestracja na Zlot trwa dopiero kilkanaście godzin (w tym głównie nocnych) a zostało raptem kilka wolnych miejsc na 130. To mało rzeczywiście - ale wolnych miejsc BTW, w największej polskiej konferencji technicznej Microsoft Technology Summit uczestniczyło około 500 osób, których zbierano z tego co pamiętam przez kilka tygodni. 130 osób na naszym Zlocie to naprawdę bardzo duża grupa.
Tu nie chodzi o barierę wiekową ale chęć, czas, brak kolidujących spraw itp. Do Szklarskiej Poręby dojazd trochę trwa
Przecież dostałeś maila z potwierdzeniem.
czyli jeżeli dostałem email to znaczy że jestem na liście, fajnie, a mam pytanie jak będą przydzielane pokoje? jak wpłacę kasę to dostanę jakiś emial potwierdzający?