Rejestracja na I zlot czytelników vortalu dobreprogramy

przynajmniej będzie atmosfera miłości na zlocie :slight_smile:

Ogólnie to jestem za zlotem, który będzie jak Woodstock :

• »wioska piwna

ale to tylko moja fantazja :slight_smile:

nie o to chodzi, jeżeli tak ktoś podchodzi to pomylił zloty :frowning:

No, no. To ma być zlot nienawiści. :stuck_out_tongue: Będzie ok. W przypadku Shiszki to druga połowa powiedziała jej o portalu a sama z niego intensywnie (jak twierdzi) korzysta. Nie widzę problemu. A cwaniaków zawsze można na grilla. :smiley:

gra słów Ryan :mrgreen:

Spotkanie zostało zaplanowane w taki sposób aby każdy znalazł coś dla siebie. Podczas Zlotu część czasu przeznaczona zostanie na sesje techniczne, które poprowadzą zarówno redaktorzy vortalu, jak i osoby reprezentujące zaproszonych partnerów – producentów oprogramowania. cd - http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=15&n=7181

można miec niestrawności :wink:

Cóż, to dziwne. Nikt mnie jeszcze z facetem nie pomylił xD Ale każde nowe doznanie się przyda (chyba). A co do drugiej połowy i tak dalej i tak dalej… Po postach areha chyba widac kto tą moja połową jest… I nie pozwole go sprawdzać. Tylko ja mam do tego pełne (jakieś?) prawa :stuck_out_tongue:

Pozdrawiam

Si.

Chodziło mi bardziej o smażenie, opiekanie, itp. niż o konsumpcję. :wink:

tak więc jak obiecywałem, rozpoczynam za kilka godzin zwiad bojem, ponieważ po drodze jeszcze napatacza się coś, więce relacja może być dopiero za jakieś 12 dni

W razie gdyby ktoś z tego powodu miał szykować broń cięższego kalibru - potwierdzam swoją obecność na zlocie. :wink: Jeśli świat się nie zawali. A zawalić się może tylko w poniedziałek rano, jeśli będę musiał przenieść moje inne plany wakacyjne. :slight_smile: Do zobaczenia!

Czy weryfikacja wplat na konto juz jest zakonczona??

Ile osob z listy rezerwowej ma szanse na udzial ??

niestety zwiad bojem nie powiódł się - nie dojechałem do szklarskiej :wink:

Na wpłaty czekamy jeszcze do poniedziałkowej tzw. pierwszej sesji przychodzącej (jest to pierwszy dzień roboczy po tygodniu od upłynięcia terminu wpłaty).

Nie sprawdzałem ale strzelam, że około 10 osób - niestety część osób zarejestrowanych nie wpłaciła pieniędzy albo zrezygnowała. Jutro będziemy wysyłać maile do osób, które się załapią z listy rezerwowej.

widzę, że podczas mojego urlopu rozwinął się wątek 2 połówek więc chcę sprostować jak jest w moim przypadku aby nie było, że chce mieć weekendowy wypad za małe grosze,

co do mojej osoby to biorę udział w zlocie bo mnie interesuje wszystko co jest związane z komputerami i na pewno nie jadę tam tak dla picu, jestem czytelnikiem vortalu od baaaardzo dawna choć zarejestrowałem się na forum stosunkowo nie dawno (dowodem jest newsletter jaki otrzymuję)

co do tego że jedzie moja 2 połowa wiem, że ona również czyta ten vortal a to chyba wystarczający fakt aby wzięła w nim udział, co do jej zainteresowań na temat komputerów się nie wypowiadam bo nie wiem jak to jest

mam nadzieję, że wszystko jasne :slight_smile:

Kurcze, długo się musicie znać skoro nie znasz jej zainteresowań :slight_smile: Niestety zabrzmiało to tak, jakby rzeczywiście nie miał być to weekendowy wypad za małe grosze ale Pierwszy Wspólny Weekendowy Wypad…

Osoby, które załapały się z listy rezerwowej proszę o pilne uiszczenie opłaty rejestracyjnej. Każda taka osoba powinna dostać maila z informacją o przesunięciu z listy rezerwowej na listę rejestracyjną.

możliwe, że tak zabrzmiało w każdym bądź razie jestem z nią 2 lata :smiley: więc to nie będzie pierwszy :stuck_out_tongue: a co do jej zainteresowań to napisałem że nie są takie jak moje i zapewne sam komputer służy jej do internetu i tym podobnych spraw :stuck_out_tongue: (choć mogę się mylić) bo nie zauważyłem aby coś przy nim majsterkowała czy od strony technicznej

Proponuję abyś się nie wypowiadał już w tej kwestii bo tylko się pogrążasz… Mam nadzieję, że nie zrobicie sobie ze Zlotu “uroczego weekendu we dwoje” tylko oboje będzie obecni podczas wszystkich sesji i innych punktów programu Zlotu. Krótko mówiąc, jeżeli Twoja “osoba towarzysząca” zarejestrowała się na I zlot czytelników vortalu dobreprogramy to lepiej niech przygotuje się na uczestnictwo w spotkaniu zakręconych komputerowców, a nie wyjazd wypoczynkowy…

Mam nadzieje, że w pobliżu są jakieś pizzernie bo jak sesje trwają ~10-16 to na samych ciasteczkach i kawie nie pociągniemy :stuck_out_tongue:

A obiad w godz. 13:30-14:30 - to za mało ?

Sesje będą od 10:15 do 16:45, w międzyczasie, oprócz przerw kawowych, planowany jest obiad, więc pizzerie raczej nie będą potrzebne :stuck_out_tongue:

spokojnie bez obaw :slight_smile: