Nikt żadnego posta Ci nie wywalał - chyba, że chodzi Ci o komentarz pod jednym z newsów na vortalu, który jako nie związany z treścią newsa mógł być (co zastrzegamy w regulaminie komentarzy) odrzucony.
Wyskoczyło zamknąłem i nie ma, a kaska dla Dobreprogramy.pl jest
W porównaniu do innych serwisów jest to nic !
Pozdrawiam.
ok zwracam honor .jeżeli jest tak jak piszecie to ok. nie mam nic przeciwko jednej czy dwóch reklam dziennie.
Narazie jest OK i to przeboleję ponieważ mam swoje latka i rozumiem życie w kapitaliżmie.
Ale jak te reklamy będą upierdliwe to poprostu przełączę się na inny ,kanał" tak jak to robię na TV.
Wszystkiego najlepszego dla dobrychprogramów
Życzę więcej niż przetrwania - życzę sukcesów.
A ja przeciwnie- nie mogę znaleźć tej reklamy- wyświetliła mi się w Operze, ale w Firefoksie nie- od razu mówię- DP ma wyjątek u mnie w AdBlocku, wyłączyłem nawet go na chwilę, tak samo jak blokowanie Bannerów w Kasperskim i zezwoliłem na skrypty w NoScripcie, ale i tak nie wyświetla się. Paranoja- pierwszy raz w życiu szukam jakiejś reklamy w Internecie, którą chcę obejrzeć- ba i to jeszcze znienawidzonego przeze mnie toplayera. :lol:
Myślę, że o takiej ilości to możemy mówić nie “dziennie” ale “miesięcznie” lub w najgorszym razie “tygodniowo”. To naprawdę mają być wyjątkowe przypadki. Nie chcemy Was atakować toplayerami, sami ich nie lubimy, a wszyscy korzystamy z tej samej wersji serwisu.
Jak już pisałem wcześniej do tego typu reklam zakładamy bardzo duże restrykcje - w przypadku tej kampanii reklama ma się jednej osobie pojawić tylko jeden jedyny raz.
To mnie cieszy- czyli mam spokój do końca tej kampanii?
arti040 , proponuje zbastosować odrobinę ze słownictwem na forum. Po drugie, prosiłbym szanownego kolegę, o przeczytanie regulaminu forum i stosowanie się do niego. Bo faktycznie, wszystko zaczyna schodzić na psy… Szczegóły w poscie, dopisku moderatorskim.
zomo_prl ,
A żeby to pierwszy czy ostatni raz? Nie tylko tam, a także na inne strony o ciekawej treści, jak choćby nonsospedia No cóż, każdy ma jakieś hobby i potrzebę tworzenia :lol:
darian , temat chyba dotyczy “wydarzenia” związanego z reklamą, a nie sposobów jej blokowania czy która przeglądarka potrafi to lepiej czy gorzej, więc proszę się powstrzymać od postów nic nie wnoszących do tematu.
tak sie sklada, ze mieszkam poza granicami polski ( jak i wielu innych czytelnikow dp) i mialbym problem z wyslaniem sms’a
a tak troche na boku:
jestes pewny, ze znasz znaczenie slow, ktorych uzywasz ?
arti040 , wybacz ale jak dla mnie jesteś pieniaczem i robisz z igły widły. Wiara w protesty też niezbyt dobrze świadczy o Tobie, a o obrabianiu tyłka DP na innych saitach nie wspomnę. Nie pasuje reklama
-
nie wchodzę na DP
-
blokuję
-
wybieram inny serwis o podobnej tematyce bez reklam (btw pokaż mi taki profesjonalny to ci ufunduję te 10 zł na SMSa raz na 3 miesiące)
A wystarczy:
-
wchodzę na DP
-
blokuję
CZE.
btw. “pieniaczem” ?- huh, cokolwiek to znaczy, mogę się domyślić - a wydaje mi się, że wiem i niestety nim jesteś.
“Przewidujacy”, pasuje? Nie lap mnie za slowka. To co wynika z kontekstu mojej wypowiedzi jest jasne.
Wybacz ale Twój blog ani wykop nie są jak dla mnie miarodajne i nie stanowią żadnego wyznacznika.
Popatrz globalnie na sprawę i na wyjaśnienia Krogulca. Być może wtedy dostrzeżesz istotę takiego działania administracji vortalu . Chyba że masz zamiar dołączyć do grona dobroczyńców i ufundujesz za kilkanaście tysiaków nową strukturę serwerową dla DP i wydzierżawisz na stałe hiper szybkie łącza.
W takim układzie zwracam honor i będę cię wychwalał pod niebiosa.
Jesli moj blog nie jest dla Ciebie wyznacznikiem tego, co chce przekazac, to juz nie wiem, co moze nim byc…
Alez patrze… i bede sie przygladal dalej. Razem z autorami DP siedzimy niemalze w tej samej branzy …jak to mowia, “jedziemy na tym samym wozku”, wiec doskonale ich rozumiem, choc nie pochwalam.
Kilkanascie tysiakow to by dobra puszka kosztowala a i ich potrzeba co namniej kilka
ja jestem w stanie postawić nawet mały ołtarzyk
Skoro tak twierdzisz i uważasz że ich rozumiesz to swoimi działaniami zaprzeczasz sam sobie.
http://my.opera.com/arti040/blog/dobrep … dzi-na-psy
myslałem że nie dożyje tej chwili ale autor ma racje, reklamy pop up to najgorszy syf w sieci który bezwzględnie blokuje na każdej stronie, nie nawidze jak coś mi jeździ po ekranie i utrudnia czytanie, przezyłem baner u góry, i pod każdym newsem jak sie kliknie nak omentarze, ale pop up to już dla mnie za dużo…
Bo? W ktorym miejscu zaprzeczam? Jeszcze raz, jak krowie na granicy (kopiuje wszystkie moje komentarze na ten temat, by po raz 10 nie pisac tego samego). Niektore fragementy wyroznie, zebys zrozumial o co mi chodzi:
-
“NIE MAM NIC PRZECIWKO REKLAMOM. NIE CHCE ich blokowac. ROZUMIEM, ze przynosza zysk serwisom internetowym. CHCE TYLKO zwrocic uwage, na pewien ISTOTNY FAKT, ze akurat te, TOPLAYEROWE sa irytujace i wcale NIE SPELNIAJA swojej funkcji.”
-
“Bardzo lubie ten portal. Glownie dlatego, ze OD ZAWSZE byl on czytelny, szybki i POZBAWIONY wlasnie tych denerwujacych, toplayerowych reklam.”
-
“Umiem uzyc AdBlocka tudziez skonfigurowac Opere tak, aby otrzymac zawartosc strony jaka oczekuje ale to NIE JEST rozwiazanie problemu, bo jesli reklama nie dziala a wrecz odstrasza, to nie powinno jej byc w ogole.”
Wystarczajaco jasno?
PS: I dziekuje administracji za zdjecie tego Knorra-flashpotwora… eh, pospieszylem sie, dalej sie pojawia
arti040 , prosiłem o coś, za chwilę moja cierpliwość się skończy. Jeśli uważasz, że ignorowanie próśb moderacji związanych z przestrzeganiem regulaminu forum, jest dobrą drogą, to uczciwie oświadczam, że jest to ślepa ścieżka.
Oty --> kosz.
może ja coś dodam od siebie
reklama mnie nie dziwi, wręcz przeciwnie wiele tu napisano są koszty trzeba na nie zarobić . Jedno mnie tylko zastanawia i tu do administracji:
Vortal jest o tematyce komputerowej, a tu …KNOR #-o trochę to nie pasuje.