Hej,
@tomekb - Kiedy Redakcja przymierza się do rozstrzygnięcia konkursów okołozlotowych związanych z recenzjami sprzętu, zdjęciami w relacji on-line i postami z hashtagiem o największym zasięgu w mediach społecznościowych?
Pozdrawiam,
Dimatheus
Hej,
@tomekb - Kiedy Redakcja przymierza się do rozstrzygnięcia konkursów okołozlotowych związanych z recenzjami sprzętu, zdjęciami w relacji on-line i postami z hashtagiem o największym zasięgu w mediach społecznościowych?
Pozdrawiam,
Dimatheus
Podbijam temat
Jakie były nagrody za poszczególne konkursy?
W zasadzie, to tego nie wiadomo
Hej,
Jeśli dobrze pamiętam, to były videorejestratory samochodowe i pakiety oprogramowania warte kilkuset euro.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Pendrive z piękną zawartością.
był 1 na recenzje sprzętu, który znajdował się na zjeździe
był 2 na foty z największą ilością polubień udost.
był 3 na recenzje (zdjęcia) w tym dobreprogramy.pl/hotzlot
nagrody
oprogramowanie od intela z pakietem programów
wideorejestratory
coś tam jeszcze nie kojarzę
Całus od celebryty?!
tak dlatego to moja głowa wyparła…
To celebryki się zmyły hmm…
Dzięki, nagrody doszły. Pozdrawiam
Hej,
@djfoxer - Wyczuwam jakąś małą prowokację. Tym bardziej, że nie widziałem żadnego oficjalnego podsumowania. @tomekb - Coś już wiadomo?
Pozdrawiam,
Dimatheus
djfoxer - całusy od celebrytów na zlocie, po piwie bezalkoholowym to nie była ta pula nagród…
Wy żartujecie sobie a wszystko w regulaminie jest. Co, gdzie, kiedy i dla kogo.
W jakim regulaminie? Tym samym, co do akcji blogowych? Możesz podać do niego linka, bo coś 404 mi wyskakuje?
Mi działa - może tylko laureaci mają dostęp do regulaminu?
No i może tutaj właśnie jest problem. Ale może i jednocześnie to rozwiązanie: nie mam dostępu, bo nic nie wygrałem! Jakie to logiczne!
Pierwszy raz w życiu coś wygrałem? Szok