No właśnie istnienie takie ryzyko i prawdopodobieństwo. Tym bardziej, że @mordzio się nie odzywał. A jak się teraz odezwał, to pewnie dla niepoznaki!
Podobno dostęp do regulaminu ma też być wylosowany wśród osób biorących udział w konkursie. Każdy będzie zadowolony.
Ojej, a to nie będzie tak, że będzie konkurs na regulamin? Ja już mam połowę napisaną, na brudno
A to kiepsko. Ja mam już pięć różnych wersji.
Pamiętajcie o wysłaniu wersji regulaminów na konkursowego maila Redakcji: spam@dobreprogramy.pl
A nie Spam@wpmedia.pl
Najlepiej na jeden i na drugi - tak dla pewności.
ekhm dobra, pytanie do osób które już dostały kamerki bo się pogubiłem
odpalam tryb HUB to mi znika opcja z menu nightvision i nagrywa tylko w 4K w cropie 1,7x bez opcji HUB jest pięknę nightvision i pełne 4k… tak ma być czy jeszcze coś pokręciłem?
Odwrotnie przełóż
Może masz przednią szybę w samochodzie do góry nogami założoną?
sprawdziłem wszystko jest z góra dół ok - miałem tylną na przód założoną.
Można odwrócić na lewą stronę.
chociaż nie brałem udziału w żadnym konkursie to irytuje mnie postawa @redakcja - żadna z osób nie czuje się aby powiadomić zainteresowanych na jakim etapie jest rozstrzygnięcie. To samo jest w innych dziedzinach rozwój blogów itd. Trudno sklecić dwa trzy zdania i poinformować? Przecież pisać potrafią - newsy jakoś się pojawiają… i myślę że przez 8 godzin pracy można poświecić 15min na pytania społeczności. Niby społeczność to siła DP? Ja tego już nie kupuje.
Moi drodzy, rzeczywiście gdzieś umknęło opublikowanie informacji co i jak. Otóż, informacje o wygranych w konkursach ogłoszonych na hotzlocie pojawią się we wpisie z relacją z hotzlotu pracujemy jeszcze nad tym, jednak już na dniach pojawi się wpis na DP.
@wojtekadams nie dramatyzuj
@Kristov_pl ktoś musi a mi to dobrze wychodzi. Widzę że poczułeś się odpowiedzialny. To dobrze teraz będziemy walić do Ciebie, a nie do @tomekb
Hej,
A no to wychodzi na to, że chyba piszący tutaj o otrzymanych nagrodach otrzymali je, ale w ramach jakiegoś innego konkursu, bądź na kredyt, o którym nie wiedzą.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Dziś tani kredyt, jutro… niespodzianka
No nie, jeśli myślisz o @hmmkot, to on otrzymał kamerkę na losowaniu podczas imprezy integracyjnej, aaa i jeszcze jakiś soft rozdawał Intel, mam taki przypadek reszta jest w naszych rękach