Sex roboty

Z amigą wygrałem, ale to inne czasy. Teraz bym nie dał rady.

Tutaj nie chodzi o silnik, tylko samouczące algorytmy. Bez znajomości zasad, samą rozgrywką w 24 godziny SI, dobra algorytm nauczył się wygrywać z każdym człowiekiem.

A programy? 4 godziny tyle dawno temu trwało rozpracowanie Stockfish . link

Amiga, ech szkoda, że to padło, taki piękny był komputer i system. Miałem kiedyś serwis który naprawiał Amigi, piękne czasy były.

Nie chce mi się pisać o Amidze, ale ci co wiedzą. Alien Breed w jeden wieczór / z kolegą.
bez kodów

Pamiętam pierwszy kontakt z Amigą. To było zbyt mocne. Grafika, muzyka na dedykowanych chipach i do tego środowisko amigowe skupiało bardzo dobrych artystów wizualnych i dźwiękowych. Osobiście byłem fanem gier z serii Lotus. Wiele czasu minęło zanim PC’et dogonił.

Było kilka Alienów. Ten izometryczne były spoko, ale potem był 3D, pamiętam jak mordowałem z karą turbo z morotolką 030 szło ładnie. Ale potem wyszedł np. Genetic Spcecies. Obsługiwał karty graficzne, coś pięknego. Ale i tak jeśli chodzi o wygląd to Napalm był śliczny, po dziś dzień robi wrażenie

Takiego stero do dzisziaj nie robią.

Ech jeździło się na party, dema, moduły, picarty, wydawano wtedy magazyny na dyskietkach. :crying_cat_face:

ale wiesz że mam 50 lat? i mam w dupie całaą resztę.
Po za tym stary film Wanted

Ja bym ci dał najwyżej 12-13. :rofl:

fajnie poczuć się młodo
https://ebd.cda.pl/740x475/2224127c1

Pozwolenie na dziecko widzę raczej w formie podobnej do zdania egzaminu na prawo jazdy niż w formie odgórnego planowania totalitarnego reżimu, gdzie człowiek nie ma nic do powiedzenia.

Jednym słowem, każdy chcący będzie mógł takie pozwolenie uzyskać ale będzie wymagało ono pewnego wysiłku, wykształcenia się w wielu aspektach. Pytanie co zrobić z dziećmi bez pozwolenia? Myślę że jednak zdecydowana większość będzie chciała spełnić wymagania. Zawsze ktoś się wyłamie.

Chodzi o obcięcie jajec.