Witam
Od jakiegoś czasu zauważyłem pogorszenie w działaniu komputera.
Przyznam, że format nie był robiony z dobre 3 lata, do tego ostatnio buszowałem po internecie, ściągając różne rzeczy jak np. emulator do gier na telefon, soundboardy i inne oprogramowania związane ze streamowaniem jak i odwiedzałem niepewne strony. Całkiem możliwe, że nazbierałem jakiegoś złośliwego oprogramowania. Malwarebytes skanowałem parę dni temu, przez parę ładnych godzin ale nie wykrył nic, adwcleaner usunął jeden rejestr.
Komputer czasem ma problem z uruchamianiem aplikacji po zalogowaniu jak i przy wyłączaniu trochę mieli i zawsze wyświetla, że jest wciąż jakiś program uruchomiony.
Internet głównie podczas gry i streamowania dziwnie się zachowuje. Podczas gry potrafi znienacka skakać ping od 40 - 300, bądź się zawiesić. Transmisja również się opóźnia lub zacina.
Miewałem ostatnio problemy z dostawcą internetu, po rozmowie z konsultantem, zmienił jakieś ustawienia i stwierdził, że wszystko powinno być w porządku.
Mógłbym prosić was o zbadanie sprawy, czy nie mam żadnych złośliwców oraz ewentualnie o poradę i skrypt? Z góry dziękuję.
FRST.txt (31,2 KB)
Addition.txt (70,6 KB)
Shortcut.txt (38,0 KB)