Od Windowsa i Linuxa, a jak
Moje to od imienia -
Mariusz, zaczeło się od mojego pobytu w Grecji, gdzie wołali do mnie Mario, jak i w Polsce, większość znajomych tak mnie nazywała
literka C to pierwsza literka nazwiska
Od kilku lat niezmiennie w sieci jako DeadOrAlive, od nazwy zespołu pop, który był moim ulubionym w latach 80-tych.
Mój nick wziął się od imienia oczywiście, a numer 9393 znają wszyscy użytkownicy Neostrady…
Mam na nazwisko Sidz i mówią do mnie Sicu xD
mASTEr wzięło się od tego, że w Komputer Świecie był dział ‘Kącik webmastera’ i drugi człon słowa web-master mi się spodobał i tak zostało
A mój się wziął z tego, że… zapomniałem hasła do starego, a nie chciało mi się bawić w odzyskiwanie. Tego nicku używam głównie tutaj. W sumie tylko tutaj. Wszędzie indziej (portale, fora etc.) używam nicku MisieQ (od imienia). A gdy i on jest zajęty - Xed44. Ten ostatni nie mam pojęcia skąd się wziął, ale gram pod nim we wszystkie gry na multi (vide F.E.A.R. Combat czy UT 3). Pozdrawiam
Mój nick to po prostu szkolna ksywka Kiedyś jak wystawialiśmy z klasą przedstawienie do dostałem jakąś obciachową rolę rapującego szamana ( ROFL
) i ktoś szczelił MITU SQUAD, potem ktoś wymyślił 2 zamiast TU i zostało MI2. A samo MITU wzięło się od nazwiska.
Mój powstał o imienia. Najpierw było Jaro , później Jaros. Niestety brzmiało to ohydnie to J zamieniłem na X i mamy Xaros
wystarczyło kliknąć ppm i pokaż obrazek
Mój nick to takie zdrobnienie od mojego imienia (Daniel), a 87 to rok urodzenia.
Seba stian 19 86** M anchester U**nited
Mój nick jest od imienia, a że na forum był już szymoo (pozdrawiam serdecznie :d) to dodałem 2. Zresztą maila mam szymoo i to od dawien dawna…
U mnie nic specjalnego. Nick od wykonywanego zawodu…
mój nick chudy - na osiedlu każdy tak na mnie woła ( jakby imienia nie znali ) xp - od windowsa xp =D>
korni007 - korni od imienia (kornel) a 007 jakoś się przyjęło xD
Mój nic wziął się z gry Debil May Cry, której bohater łamie i ściska mroczny pomiot.
A cyfry z tyłu to wiadomo…
a mój od imienia, kalor a jedynka bo poczty na wp nie mogłem założyć