Skąd się wzięły Wasze Nicki ? =)

mój też wiadomo :smiley:

Instrukcja:

1. zerknij na klawiaturę swojego kompa

2. teraz popatrz na lewy górny klawisz - pierwszy od lewej :smiley:

a dlaczego akurat ten - a nie inny - tak wypadło, był wolny i przedewszystkim związany z forum (staram sie tworzyć zgodnie z danym forum - łatwiej wtedy zapamiętać jeśli się jest zarejestrowanym na ‘‘150’’

Kiedyś mi się przez przypadek dopisało do mojego imienia ‘46op’ i tak zostało

A ja mam nick od nazwiska. Kiedyś dostałem w przedstawieniu szkolnym jakąś idiotyczną rolę rapera (podaruję sobie szczegóły :stuck_out_tongue: ) i nie było jak się wywinąć :confused: Ktoś strzelił tekstem MITU SQUAD a potem zamienił “TU” na 2. I zostało Mi2 :slight_smile:

Byłem pijany…

A ja nie mam pojęcia skąd wziął się moj nick :slight_smile:

Taka losowa kolejność literek i cyferek :slight_smile:

Mój nick jest najbardziej oryginalny, po za tym tak mnie kumple nazywali w szkole.

a moj nick wzial sie od mojego imienia:) jak zakladalam sobie meila to musialam dodac jakies cyferki a ze te fajnie brzmia to juz tak zostalo:) dwie pierwsze cyfry z nicku to tez poczatek mojego gg:):):slight_smile:

eee nie wiem szczerze mówiąc. Kiedyś coś mi się o uszy obiło, potem skorzystałem z tego jako hasło a potem jako nick. A 1991 to od daty urodzenia. :lol:

Prosta kombinacja:

kb - inicjały

_147 bo na allegro był już zajęty nick … :stuck_out_tongue:

A mój wziął się z pewnego przypadku… Zawsze miałem nick “Kylo”, ale kiedyś przy rejestracji na portalu InterNetia (jeszcze w czasach Dial-Up) okazało się, że taki nick jest zajęty. Ponieważ nie lubię numerków w nicku, wymyśliłem, że mały “Kylo” to “Kylek” :slight_smile: I tak już zostało…

Oj ja nie pamiętam skąd się wziął mój. To już dawna sprawa… Nie pamiętam :slight_smile: :smiley:

:mrgreen: :mrgreen: =D> a muj nick mam od kumpla

matrix po przekształceniu imienia (Mateusz), a że wtedy był popularny film pod tym tytułem… A te cyferki to dlatego że jak się zarejestrowałem 1 raz gdzieś tym nickiem to mi wyskoczyło że zajęty więc dodałem cyfry żeby nikogo takiego nie było i posługuje się nim wszędzie.

byliśmy na jakiejś imprezie [16lat miałem wtedy -stare dobre czasy :D] i wymieniałem sie numerami gg i kom z jakąś laską, a że ona nie miała gdzie zapisać to napisałem jej na kartce, a że byłem już dobrze nawalony to zamiast kwiatek09 chlapnąłem kwaite09

i tak to zostało już potem :D:D

Mojego historia jest taka:

Kiedyś zakładam sobie poczte i losowo wpisałem adam749 (liczby tez losowe) i tak już jest od 4 lat. Wszędzie mam nick adam749. Przyzwyczaiłem się do niego i nie mam zamiaru zmieniać.

A i nazywam się Adam, więc tez od imienia.

A mój nick się wzioł z dynki:P:P.

A i byłem w 100% trzeźwy no morze w 80%.

a mój nick się wziął od najczęściej wyświetlanej informacji podczas kompilacji kodu źródłowego :wink:

Jarek_OSW

Jarek od imienia :wink:

OSW - skrócona nazwa od miejscowości Ostrów Wielkopolski (a przynajmniej taka się przyjęła).

laki000 z nudów :smiley: tak jakoś przyszło

mój obecny: Linkos - od Link ale jakoś mi nie pasowało więc dodałem -os :slight_smile: dopiero kilka miesięcy później dowiedziałem się że była bitwa pod Linkos :slight_smile: