teraz popatrz na lewy górny klawisz - pierwszy od lewej
a dlaczego akurat ten - a nie inny - tak wypadło, był wolny i przedewszystkim związany z forum (staram sie tworzyć zgodnie z danym forum - łatwiej wtedy zapamiętać jeśli się jest zarejestrowanym na ‘‘150’’
A ja mam nick od nazwiska. Kiedyś dostałem w przedstawieniu szkolnym jakąś idiotyczną rolę rapera (podaruję sobie szczegóły ) i nie było jak się wywinąć Ktoś strzelił tekstem MITU SQUAD a potem zamienił “TU” na 2. I zostało Mi2
a moj nick wzial sie od mojego imienia:) jak zakladalam sobie meila to musialam dodac jakies cyferki a ze te fajnie brzmia to juz tak zostalo:) dwie pierwsze cyfry z nicku to tez poczatek mojego gg:):)
eee nie wiem szczerze mówiąc. Kiedyś coś mi się o uszy obiło, potem skorzystałem z tego jako hasło a potem jako nick. A 1991 to od daty urodzenia. :lol:
A mój wziął się z pewnego przypadku… Zawsze miałem nick “Kylo”, ale kiedyś przy rejestracji na portalu InterNetia (jeszcze w czasach Dial-Up) okazało się, że taki nick jest zajęty. Ponieważ nie lubię numerków w nicku, wymyśliłem, że mały “Kylo” to “Kylek” I tak już zostało…
matrix po przekształceniu imienia (Mateusz), a że wtedy był popularny film pod tym tytułem… A te cyferki to dlatego że jak się zarejestrowałem 1 raz gdzieś tym nickiem to mi wyskoczyło że zajęty więc dodałem cyfry żeby nikogo takiego nie było i posługuje się nim wszędzie.
byliśmy na jakiejś imprezie [16lat miałem wtedy -stare dobre czasy :D] i wymieniałem sie numerami gg i kom z jakąś laską, a że ona nie miała gdzie zapisać to napisałem jej na kartce, a że byłem już dobrze nawalony to zamiast kwiatek09 chlapnąłem kwaite09
Kiedyś zakładam sobie poczte i losowo wpisałem adam749 (liczby tez losowe) i tak już jest od 4 lat. Wszędzie mam nick adam749. Przyzwyczaiłem się do niego i nie mam zamiaru zmieniać.